Reklam
  • Reklam
Afrin’le ilgili ardı sıra bilgi ve iddia geliyor

Afrin'le ilgili ardı sıra bilgi ve iddia geliyor

Afrin operasyonuna yönelik Türkiye'ye sinyalin verilmesinin ardından dün geceden bu yana birçok bilgi ve iddia geliyor. Bu esnada TSK'dan yaşananlara dair açıklama geldi.

20 Ocak 2018 - 12:04

Bölgedeki Rus gazeteciler, "Türk ordusunun ilk zaferi", "YPG'nin ÖSO'ya karşı ilk kaybı" gibi ifadeler kullanmasının ardından TSK'dan açıklama geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin bölgesinden yapılan taciz ateşlerine misliyle karşılık verirken TSK'nın yaptığı açıklamaya göre bugün de terör örgütünün Afrin'deki barınak ve sığınakları vurulduğu bilgisine ulaşıldı.

Bu arada Hatay-Afrin sınırında kurulan modern elektronik algılayıcı cihazların yer aldığı "Kayı Sınır Güvenlik Sistemi"nin ilk bölümü faaliyete geçti. PYD/PKK'nın yine sivilleri vurduğu ve Afrin'den El Bab'a yaptıkları saldırıda 1 çocuğun öldüğü bildirildi. Düzenlenen operasyonu Rus gazeteciler "Türk ordusunun operasyondaki ilk zaferi" şeklinde nitelendirdi.

Bu arada Azez'e dün gece sevk edilen ÖSO birliklerinin Türk bayraklarıyla yaptığı tören de sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti