Reklam
  • Reklam
Afrin’de Bir Başka Kontrol Noktası Kontrol Altına Alındı

Afrin'de Bir Başka Kontrol Noktası Kontrol Altına Alındı

Afrin'de Bir Başka Kontrol Noktası Kontrol Altına Alındı

21 Mart 2018 - 11:41

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, Afrin’in merkezini terörist PKK/PYD’den temizledikten sonra ilerlemeye devam ederken, Afrin’in güneybatısındaki bir diğer önemli nokta olan El Ehlam Dağı'nın kontrolünü ele geçirdi. 

Zeytin Dağı Harekatı kapsamında ilerlemeye devam eden TSK ve desteğindeki ÖSO, PKK/PYD'li teröristlerin kontrolünde, stratejik öneme sahip olan çevredeki diğer köylere hakim mevkide bulunan El Ehlam Dağı'nı teröristlerden temizleyerek kontrolü sağladı. ÖSO çetin çatışmalarda çok sayıda teröristi etkisiz hale getirdi ve çok sayıda terörist yaranladı. Çatışmalarda terör örgütüne büyük zafiyet vurulduğu bildirildi.

El Ehlam Dağı'nın, bölgenin güney kısmında bulunan Afrin ile Halep'in yukarı kısmını birleştiren yol üzerinde bulunduğu ve PKK/PYD'li teröristlerin burda bulunduğu kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri bugün Afrin'in güneydoğusunda yer alan ve Suriye rejim kuvvetlerinin kontrolünde bulunan Nubul kasabasının yakınında bulunan Brad köyündeki PKK/PYD mevzilerini bombalamaya devam ediyor. Köyün yakın zamanda düştüğü haberinin geleceği tahmin ediliyor.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti