Reklam
  • Reklam
ADNAN OKTAR’I KEDİCİKLERİ KURTARABİLECEK Mİ? SERT SÖZLER SARF...

ADNAN OKTAR'I KEDİCİKLERİ KURTARABİLECEK Mİ? SERT SÖZLER SARF ETTİ.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın  "Tamamen akli dengesi bozulmuş" dediği A9 Televizyonun da program yapan Adnan OKTAR büyük tepki gösterdi ve Erbaş'a sert yanıt verdi.

01 Şubat 2018 - 18:58

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, gazetecilerle yapmış olduğu sohbette Adnan Oktar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyerek Ali Erbaş, A9 kanalında yayınlanan program hakkında "İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor. Dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?" ifadesinde bulunmuştu.

A9 kanalında program yapan Adnan Oktar bu sözlere yanıt verdi.

Oktar: "Sen nasıl Diyanet İşleri Başkanısın?" diye sert sözler sarfetti.

"200 bin vatan evladı hanımefendi genel evlerde satılıyor ve diyanetin maaşları oradan ödeniyor. Ve sen de Diyanet İşleri Başkanı olarak oradan para alıyorsun. Sen bunun üzerine gideceksin. Burada dürüst olacaksın. Hayali şeylerle değil somut şeylerle mücadele edeceksin. İki; devlet eliyle her yerde kumar oynanıyor. Şans oyunları, milli piyango, iddia gibi bir çok konuda milyonlarca insan bu haramı işliyor. Sen Diyanet İşleri olarak tek kelime konuşmuyorsun. Ne kumarla ne fuhuşla ilgili. Kumardan da alınan vergiyle senin maaşın, hocaların maaşı ödeniyor. Şarap, rakı fabrikaları var. Bunlara da haram diyemiyorsun. 'Bunlar günahtır' de. Diyemiyorsun. Demen gerekir. Bankada 'Faiz, bunlar haramdır' de bunları söyle. 'Gariban insanlardan faiz alınmaz' diyeceksin. Tek kelime etmiyorsun. Sen nasıl Diyanet İşleri Başkanısın? " 

"Bize dansözleri TRT gösterdi"

"Önüne Kuran-ı Kerim koyup önünde dans edenler var diyor. Kuran'ın olduğu yerde hayat durur diye bir şey yok. Bize dansözleri TRT gösterdi. He orada hiç Kuran yok diyorsan o ayrı mesele. Eğlencenin olduğu yere Kuran giremez diyorsan o başka bir görüş ayrı bir mesele. Bizi görünce tüyleri diken diken oluyormuş. Fuhuş yapan kadınları görünce olmuyor mu? Bak o paralarla evine ekmek götürüyorsun. Danstan neden tüylerin diken diken oluyor asıl bundan diken diken olsun." 

Aktar’ın açıklamaları sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın nasıl tepki vereceği merak ediliyor…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti