Reklam
  • Reklam
ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN AFGAN MÜLTECİ PAZARLIĞI...

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDEN AFGAN MÜLTECİ PAZARLIĞI AÇIKLAMASI

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nce ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda 'anlaşma' veya 'pazarlık' yapıldığına dair iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

18 Ağustos 2021 - 14:10

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir anlaşma veya pazarlık yapıldığına dair iddiaların temelsiz olduğunu açıkladı.

ABD Ankara Büyükelçiliği twitter paylaşımında, “ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir anlaşma veya pazarlık yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister” denildi.

Erdoğan ve Biden’ın Haziran ortasında gerçekleştirdiği baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından sosyal medyada ve medyada geniş şekilde Türkiye ve ABD’nin mülteciler konusunda anlaştığına dair iddialar yer almıştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da dün bir twitter paylaşımında “Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan!” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti