Reklam
  • Reklam
40 yıldır takım elbise ile çaycılık yapıyor

40 yıldır takım elbise ile çaycılık yapıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde çay ocağı işletmeciliği yapan Hüseyin Seven, 40 yıldan bu yana takım elbise giyerek ve kravat takarak çay servisi yapıyor.

17 Aralık 2019 - 13:48

Bandırma ilçesinin Eski Borsa Sokağı'nda çay ocağı işletmeciliği yapan Hüseyin Seven, 40 yıldan bu yana işini takım elbise giyerek ve kravat takarak yapıyor. 6 yaşında Manyas'ın Boğazpınar köyünde babasının yanında çaycılık yaparak bu işe başladığını belirten Hüseyin Seven, "63 yaşıma geldim. Emekli olmama karşın hayat şartlarındaki zorluklar nedeniyle çalışmaya devam ediyorum. Üniversitede okuyan kızım var. Günümüzde emekli maaşıyla hayatımızı devam ettirmek artık neredeyse olanaksız. 2000'li yılların başında kısa bir süre mesleğe ara versem de yaklaşık 40 yıldır bu işi yapıyorum" dedi.

MÜŞTERİLER GÜLER YÜZÜNÜ VE GİYİMİNİ TAKDİR EDİYOR

Müşteri memnuniyetini düşünerek 40 yıldır takım elbise giyip kravat takarak bu işi yaptığını söyleyen Hüseyin Seven, "Bizim işimiz insanla ilgili olduğu için insanların memnuniyeti önceliğimizdir. Güler yüz ve temiz bir kıyafetle hizmet yapıldığında müşterilerimizin memnuniyeti artıyor. Ben de her sabah tıraş olup takım elbisemi giyip kravatımı takarak işime başlıyorum. Yazın sıcakta terlesem de kışın soğuk havada üşüsem de bu tarzımdan taviz vermeyeceğim. Müşterilerim benim bu giyim tarzıma alıştı. Bu vakitten sonra farklı giyinmeme alışamazlar. Müşteriler memnun, ben de memnunum" diye konuştu.

"BU GİYİMİYLE TANIDIK, ÇOK DA MEMNUNUZ"

Eski Borsa Sokağı esnafı da Hüseyin Seven'in takım elbise ile çay dağıtmasını önceleri garip karşıladıklarını ancak daha sonra alıştıklarını belirterek, "Bizler ona bu giyimiyle tanıdık, çok da memnunuz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti