Reklam
  • Reklam
40 yaşına giren manken Tülin Şahin’in paylaşımındaki...

40 yaşına giren manken Tülin Şahin'in paylaşımındaki tesadüf ağlattı

40 gün önce kızı Siena Leyla'yı kucağına alan manken Tülin Şahin'in paylaşımındaki tesadüf okuyanları duygulandırdı. Şahin, 40 günlük bebekken ölümden döndüğünü takipçilerine itiraf etti.

17 Aralık 2019 - 11:24

Manken Tülin Şahin, sosyal medya hesabından kızı Siena Leyla ile olan bir karesini paylaştı. 13 Aralık'ta 40'ıncı doğum gününü kutlayan aynı zamanda kızının 40'ının çıktığını da duyuran Şahin, dün yaptığı paylaşımda 40 yıl önce ölümden döndüğünü itiraf etti.

"YENİDEN DOĞDUM"

Siena Leyla ile poz veren güzel model, paylaşımına şu notu düşerek 40 yıl önce geçirdiği kazayı anlatıp "Yeniden doğdum" dedi.

"40 GÜNLÜKKEN KAZA GEÇİRDİM"

İşte Şahin'in duygulandıran o paylaşımı; "Soruyorlar 39 mu 40 mısın? Kimlik 13.12.1979 Hayata yeniden merhaba demem 1980. Ben sadece Siena kadar yani 40 günlük bebek iken annem ve babam ile bir trafik kazası geçiriyoruz. Ve ben yaşam mücadelesi veriyorum. Bu yüzden benim anneme göre yaşama yeniden merhaba demem 1980. Yeniden doğuş. Peki siz kendinize hangi tarihi seçerdiniz böyle bir durumda?"

NİSAN AYINDA EVLENMİŞLERDİ

Ünlü manken Tülin Şahin, geçtiğimiz Nisan ayında Portekizli Pedro de Noronho ile nikah masasına oturmuştu. Şahin, ilk bebeğini Kasım ayında kucağına aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek