Reklam
  • Reklam
19. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu

19. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden, "Kurumların rekabet gücü artarsa ekonomi de buna paralel olarak güçlenecektir. Önemli olan Türkiye'nin üretim gücünü artırmak ve günün koşullarına uygun şekilde güncellemektir." dedi.

10 Mayıs 2018 - 14:40

İzmir'de bir otelde düzenlenen 19'uncu Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nun açılışında konuşan Çömden, teknolojiyle birlikte sürekli gelişen ve değişen dünyada iş dünyasının bu değişime ayak uydurmasının önemine dikkat çekmek için sempozyumda "Sınırsız Limit" başlığını seçtiklerini ifade etti.

KalDer İzmir Şubesi olarak 2017 yılında üye sayısını yüzde 30 ve gerçekleştirdikleri eğitimleri de yüzde 49 oranında artırdıklarını söyleyen Çömden, üye sayısını 3 yılda yüzde 100 oranında artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Çömden, şunları kaydetti:

"Kalite sürekli bir yolculuktur. Başarılı bir model olarak Avrupa Kalite Yönetim Modeli'nin yayılımını sağlamak için çalışıyoruz. Şirketlerin sürdürülebilir başarılarını sağlamak için bu modelin benimsenmesi ve yaygınlaşmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Kurumların rekabet gücü artarsa ekonomi de buna paralel olarak güçlenecektir. Önemli olan Türkiye'nin üretim gücünü artırmak ve günün koşullarına uygun şekilde güncellemektir."

KalDer Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ise, firmaların bütünsel bir kalite anlayışıyla yönetilmesi gerektiğini, kalite anlayışının kalıcı hale gelmesi için kurumların da departmanlar arası iletişimi artırmalarını ve sürekli günceli takip etmeleri gerektiğini ifade etti.

Pilavcı, "Ülkenin rekabet gücünü ve kalitesini artırmak için KalDer olarak işimiz rehberlik etmek. Bunu da gönüllülük esasıyla yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının toplumun bilinçlenmesi açısından önemli bir güç olduğunu düşünüyorum. Birlikte hareket etmenin yaratacağı sinerji de başarıyı getirecektir. Mükemmellik anlayışını toplumun her köşesine yayalım." diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen birinci oturumda Özel Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri veren Mehmet Kocabaş, "Sınırsız Limit" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Farklı alanlardan 25 uzmanın konuşma yapacağı sempozyum, yarın sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti