Reklam
  • Reklam
15 Temmuz’da ay ve yıldız aynı hizaya geldi

15 Temmuz'da ay ve yıldız aynı hizaya geldi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, hilal şeklindeki ay ve yıldız, Türk bayrağını andırır şekilde aynı hizada görüntülendi.

16 Temmuz 2018 - 12:45

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin millet tarafından bertaraf edilişinin ikinci yıl dönümü kutlamaları sırasında, Sandıklı'da gökyüzündeki hilal evresindeki ay ile yıldızın Türk bayrağını andırır şekilde aynı hizaya gelmesi dikkat çekti.

Ay ve yıldızın durumunu büyük bir ilgiyle izleyen Sandıklılardan Mustafa İlhan, bunu ilahi bir işaret olarak gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi: 

"Hain darbe girişiminin yaşandığı gece, halkın hain FETÖ üyelerine darbe yaptığı gece, ay ile yıldız birleşti. Rabbimin bize verdiği bir işaret bu bence. 15 Temmuz gecesi biz darbe görmedik. Asıl darbeyi gören bu vatana ihanet eden insanlardır. Bunun ispatı da gök yüzünde ay ile yıldız birleşmiş durumda. Ben 48 yaşındayım ilk defa gördüm. Böyle bir manzaranın bu gecede olması çok anlamlı. Vatana ihanet edenler bunu iyi düşünsünler. Göklerden gelen bir ses vardır. Bunu Sayın Reisimiz hep söylüyor. Evet göklerden gelen bir adalet ve ses vardır şu anda gördüğümüz gibi karşımızda."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti