Reklam
  • Reklam
144 BİN EURO İŞ ADAMININ POPOSUNDA TÜRKİYE’YE UÇTU

144 BİN EURO İŞ ADAMININ POPOSUNDA TÜRKİYE’YE UÇTU

Kuyumculuk yapan ve Türkiye’ye gelen Salah Mennaoui, 144 bin Euro'yu rulo halinde makatına doktor yardımıyla yerleştirdi. Altın almak için İstanbul’a gelen kuyumcu, parayı doğal yollarla çıkaramayınca hastaneye gitti. Ameliyatla çıkarılan paraya polis el koydu.

06 Şubat 2018 - 13:53

 

 

Cezayir’de kuyumcu dükkanı bulunan 67 yaşındaki Salah Mennaoui, jelatinler ve benzeri ambalaj malzemelerine sardığı 288 adet 500 Euroyu, ülkesinde bir doktorun yardımıyla makatına yerleştirdi.

Mennaoui, gümrükten geçip uçağa binerek İstanbul’a geldi. Polislere yakalanmadan havalimanından çıkan Cezayir’li kuyumcu bir otele yerleşti. Makatına sakladığı binlerce Euro’yu saatlerce tuvalette çıkarmaya çalışan kuyumcu Mennaoui, başarılı olamadı. Rahatsızlanan Mennaoui, özel bir hastaneye gitti.

DOKTORLAR İHBAR ETTİ

Makatında rulo halinde cisimler fark edilen Mennaoui, hemen ameliyata alındı. Operasyonla hastanın vücudundaki ruloları çıkaran doktorlar, binlerce Euro'yu görünce şaşırdılar ve hemen polise haber verdiler. Gözaltına alınan kuyumcu Salah Mennaoui, emniyette verdiği ifadede paralarla altın alıp ülkesine döneceğini söyledi.

Salah Mennaoui, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği Salah Mennaoui’nin vücudundan çıkan paralara el koydu. Serbest bırakılan Mennaoui ise ülkesine döndü.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti