14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA 13 KİŞİ...

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA 13 KİŞİ...

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı.

26 Mart 2019 - 12:51

Bir ihbarı değerlendiren Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ilçede 14 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ve kızın anne ve babasının da istismara göz yumduğunu belirledi.

Operasyon için düğmeye basan polis ekipleri küçük kıza cinsel istismarda bulundukları tespit edilen H.A. (35), M.S. (26), Y.E.O. (24), O.K. (40), S.A. (43), Y.K.(33), Ö.İ. (33), A.D. (62), A.Ş. (39), M.İ. (21), B.K. (41), A.İ. (33) ve Ü.A'yı (40) gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında istismara uğrayan küçük kızın anne ve babasının da olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili olarak küçük kıza istismarda bulunan ve firari olan Ö.Ç.(20) ve M.A.(40) adlı kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kurum: Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz
Kurum: Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli...
Bakan Yumaklı: Parsel Bazlı Verim Sigortası uygulamasını pilot olarak 2026'da Tekirdağ'da başlatacağız
Bakan Yumaklı: Parsel Bazlı Verim Sigortası uygulamasını pilot...