Reklam
  • Reklam
12 YAŞINDAKİ KÜBRA ÜÇ GÜNDÜR KAYIP

12 YAŞINDAKİ KÜBRA ÜÇ GÜNDÜR KAYIP

İstanbul Fatih'te yaşayan Kübra Dinç, babaannesinden evinden çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi. 12 yaşındaki Kübra'dan üç gündür haber alamayan ailesi, kızlarının kaçırıldığını düşünüyor.

23 Ağustos 2021 - 11:37

Olay, geçen cuma günü öğle saatlerinde Fatih sınırlarındaki Zeyrek Mahallesi’nde meydana geldi. 12 yaşındaki Kübra Dinç, babaannesinden evlerine gitmek üzere çıktı. Babaanne Hacer Dinç, okul arkadaşı olduğunu iddia eden bir kişinin yanında gördüğü torununu tekrar yanına çağırdı. Burada bir süre kalan Dinç, evine gideceğini söyleyerek babaannesinden tekrar çıktı. Babaanne Hacer Dinç, son olarak torununu yanına bir otomobilin yanaştığını gördüğünü ve ardından kayıplara karıştığını söyledi. Hacer Dinç, gördüklerini şu sözlerle anlattı:

“ELİNİ TORUNUMUN ÜSTÜNE ATMIŞ”

– Perşembe akşamı bende kaldı. 12.00’da benden çıktı. Arkadaşının yanında gideceğini söyledi. Ben kız arkadaşı sandım ama erkek arkadaşıymış. Baktım elini benim torunum üstüne atmış. ‘Kübra’ diye seslendim, ‘Çocuk kim’ dedim, ‘Okul arkadaşım’ dedi. Ben de ‘Elin benim torunum omuzunda ne arıyor’ dedim çocuğa. ‘Haklısın teyze’ dedi. ‘Evine git’ dedim ve torunumu aldım. Torunum da eve gideceğini söyledi. Beyaz bir araba içinde aynı yaşta üç kişi vardı, torunum onlarla konuşuyordu. Ondan sonra torunumla birlikte gitti. Torunum kendi rızasıyla mı gitti, yoksa kaçırıldı mı bilmiyorum. Cuma akşamından beri haber alamıyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti