Reklam
  • Reklam
İZMİR KÖRFEZİ PIRIL PIRIL OLACAK

İZMİR KÖRFEZİ PIRIL PIRIL OLACAK

Başkan Erdoğan, “Sebze meyve fiyatlarını tırmandıranlara karşı gerekli önlemi tanzim satış ve semt pazarlarıyla aldık, fiyatlar yarıya düştü. Bu terörü estirenlere karşı durmayacağız. Temizlik ürünlerinde de oyuna son vereceğiz” dedi

12 Şubat 2019 - 09:55

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'deki Kalaba Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, tarım ürünlerinde tanzim satış noktalarının açılmasıyla ilgili, "Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de üstlerine gideceğiz" dedi. İşte Erdoğan sözlerinden satır başları:

FİYATLAR YARIYA İNDİ

Semt pazarı dedim... Niye? Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanıyor. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyaları sürekli tırmandırdılar. Bu bir terör estirmeydi. Nasıl Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te inlerine girdiysek, bu sebze-meyve ve gıda terörünü estirenlere karşı da belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar, semt pazarları kurarak Ankara, İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürün satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

UCUZ EKMEĞİ VERDİK

Halk Ekmek'te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek, şimdi de sebzede meyvede ve her türlü üründe... Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte hallere teftiş için elemanlar gönderdik. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var.

MEZARA KADAR İTTİFAK

CHP kiminle el ele? Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ. Bunların zıllet ittifakı var, illet ittifakı var. Bizim de cumhur ittifakımız var. Biz 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara karşı bütünleştik.

Bu kardeşiniz gecenin 01.15'inde Atatürk Havalimanı'na indiğinde milletiyle iç içeydi. 23.15'te de meğerse bay Kemal oraya gelmiş, tankların koruması altında ayrılarak Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş. Sonra da ne diyor? 'Bana da haber verseydiler gelirdim.' Ya milyonlar meydanlara dökülmüş, sen hala bana da haber verseydiler diyorsun.

IMF DÜNYADAKİ EN BÜYÜK TEFECİ

Dünyadaki en büyük tefeci IMF'dir. Türkiye'yi IMF'den biz kurtardık, bir daha da onların eline düşürmeyeceğiz. CHP, İş Bankası'nın yüzde 28.5 gibi ortağıdır. CHP'nin hisselerini er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti