Reklam
  • Reklam
66 YILDIR TIRNAKLARINI KESMİYOR..

66 YILDIR TIRNAKLARINI KESMİYOR..

Dokuz metrelik tırnaklar, ABD New York'taki bir müzede sergilenecek.

12 Temmuz 2018 - 15:09 - Güncelleme: 12 Temmuz 2018 - 18:15

Dünyanın "en uzun tırnaklı adamı" unvanına sahip Hint  Shridhar Chillal'in tırnakları kesildi.

Yerel medyadaki habere göre, 66 yıldır tırnaklarını kesmeyen 83  yaşındaki Chillal, yaklaşık 910 santimetrelik tırnaklarını keserek ABD'deki bir  müzeye bağışladı.

New York'taki "Believe it or not!" müzesinde düzenlenen törende,  Chillal'in bir elindeki  toplam uzunluğu 9 metreyi geçen tırnaklar, teker teker  bir uzman tarafından özenle kesildi.

Tırnak uzatmanın çok zor bir iş olduğunu belirten Chillal,  "Tırnaklarınızı uyurken kırmamak için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çok fazla  hareket edemediğimden sık sık uyanıp, tırnaklarımın olduğu elimi öteki tarafa  koymak zorunda kalıyordum." dedi.

Dünyanın en uzun tırnaklı adamı unvanıyla 2014'te Guinness Rekorlar  Kitabı'na giren Chillal'in en uzun tırnağı, 197,8 santimetreyle baş parmağında  bulunuyordu.

Chillal, daha önce yaptığı açıklamada tırnaklarını uzatma nedeni  olarak, "Küçükken okulda, bir arkadaşımla, hocanın tırnağını kırdığımız için  dayak yemiştik. Hocamız, uzun bir tırnağa sahip olmanın anlamını asla  anlayamayacağımızı söylemişti. O günden sonra tırnaklarımı uzatmaya karar  verdim." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti