Şantiyede bayramlaşma


Şantiyede bayramlaşma

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Temizlik İşleri Şantiyesinde görev yapan çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. İşçilerle bol bol sohbet eden Başkan İduğ, çalışma koşulları ve yenilenen şantiye hakkında da çalışanların görüşlerini dinledi. 

Bornova için sahada 24 saat hizmet veren personelleri ile gurur duyduğunu belirten Başkan Mustafa İduğ, temizlik çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu konuyla ilgili gelen şikayetlerde azalma olduğunu söyledi. Bornova Belediyesi olarak ana hedeflerinin insanca yaşam olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Bu amaçla işçilerimizin çalışma koşullarını daha sağlıklı hale getiriyoruz.  Yeni alınan araçlar ve  çalışma alanlarında iyileştirme yaparak hijyen sağlamaya çalışıyoruz. Standartları yükselterek halkımızın memnuniyetini arttırmış olacağız” dedi. 

Personele özellikle pandemi döneminde yaptıkları özverili çalışmalar için teşekkür eden İduğ, “Daha güzel bir Bornova için hep beraber uyum içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin Ramazan Bayramını kutlarım”diye konuştu.