Rasim Öztekin yaşamını yitirdi

Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin, 62 yaşında hayata veda etti.


Rasim Öztekin yaşamını yitirdi

Sanatçı, dün geçirdiği kalp krizi dolayısıyla önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne, ardından Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derin üzüntü duydum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Rasim Öztekin'in vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından, "beşinci kavuklu" olarak anılan Öztekin'in, Kel Hasan Efendi'nin orta oyununu temsil eden kavuğu ile çekilmiş bir fotoğrafının yer aldığı paylaşımında, şunları kaydetti:

"Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin'in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop: Bir geleneğin son temsilcilerinden

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Öztekin'in vefatı nedeniyle Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

Paylaşımında Öztekin'in fotoğrafına da yer veren Şentop, "Kıymetli tiyatro ve sinema sanatçısı, bir geleneğin son temsilcilerinden Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.