Menemen'de Kasımpaşa Üst Geçidi çalışmaları yeniden başladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısa süreliğine beklemeye alınan, Menemen'in önemli yolcu aktarım birimlerinden biri olan Kasımpaşa Üst Geçidi yapım çalışmalarına yeniden start verildi.


Menemen'de Kasımpaşa Üst Geçidi çalışmaları yeniden başladı

Menemen’de İzmir Çanakkale Otoyolu üzerinde bulunan eski Kasımpaşa Üst Geçidi, Menemen Belediyesi tarafından Ekim ayı sonunda sökülmeye başlanarak yerine modern ve daha kullanışlı yeni bir üst geçit yapım çalışmalarına başlanmıştı. 100 gün içerisinde tamamlanması planlanan üst geçidin inşaat çalışmalarına Koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilmek zorunda kalınmıştı. Menemen’in önemli yolcu aktarım birimlerinden biri olan Kasımpaşa Üst Geçidi’nin yapım çalışmalarına bugün itibariyle yeniden başlandı.

Yapım çalışmalarının başlaması nedeniyle üst geçit inşaatına ziyarette bulunan ve incelemeler yapan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, üst geçidin Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanarak Menemenlilerin kullanımına sunulacağının müjdesini verdi.

Esnafı da ziyaret etti

 

Kasımpaşa Üst Geçidi inşaatındaki incelemelerinden sonra Menemen esnafını da ziyaret eden Başkan Aksoy, herkesin tek tek hatırını sordu, sorunlarını dinledi. Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren Menemen esnafına destek olmak için belediye olarak çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Aksoy, “Bu zor zamanları dayanışma ruhu ile aşacağız” açıklamasını yaptı.