Karşıyaka’da iki başkandan sürpriz ‘koronavirüs’ zirvesi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, koronavirüsle ilgili zorlu süreçte vatandaşlara yönelik yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Görüşmede Başkan Çiftçioğlu, ilçedeki Vefa Destek Kurulu’nun yaptığı çalışmalar hakkında Tugay’a detaylı bilgi vererek, Karşıyakalılara destek sağlayacak her türlü projenin içinde yer almaya hazır olduklarını belirtti.


Karşıyaka’da iki başkandan sürpriz ‘koronavirüs’ zirvesi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmede, iki başkan da önümüzdeki süreçte yapılabilecek çalışmalara ilişkin notlar aldı.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ziyaret nedeniyle Belediye Başkanı Cemil Tugay’a teşekkür etti. Türkiye genelinde koronavirüse yönelik büyük mücadele verildiğini, bu sürecin bir an önce sona ermesi için devletin tüm birimleriyle seferberlik halinde çalıştığını söyleyen Başkan Çiftçioğlu, Karşıyaka’da da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İLÇEMİZ ADINA YARARLI OLDU

Görüşmeye ilişkin detaylar veren Başkan Çiftçioğlu, “Millet olarak daha önce yaşamadığımız zorlu ve hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde vatandaşlarımıza ulaşmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek çok önemli. Karşıyaka’da oluşturulan Vefa Destek Kurulu aracılığıyla bunu sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar, oldukça başarılı şekilde devam ediyor. Elbette bu süreçte Karşıyaka Belediyesi’nin attığı ve atacağı adımlar da çok önemli. Sayın Tugay ile, çalışmaların daha etkin sürdürülmesi için istişarede bulunduk. AK Parti olarak, Karşıyaka için her türlü çalışmanın içinde yer almaya, her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu belirttim. Önemli olan birlik ve dayanışma içerisinde bu süreci yürütebilmek. İlçemiz için oldukça yararlı bir görüşme olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.