Bostanlıspor Masa Tenisinde yeni şampiyonlar yetiştiriyor

Bostanlıspor Masa Tenisinde yeni şampiyonlar yetiştiriyor. Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz yönetiminde çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde sürdüren Bostanlıspor Masa Tenisi takım sporcuları haftanın 7 günü çalışma yaparak 2020 yılında yapılacak olan İl, Bölge ve Türkiye Şampiyonluklarına hazırlanıyor.


Bostanlıspor Masa Tenisinde yeni şampiyonlar yetiştiriyor

Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz, Karşıyaka’nın tek temsilcisi olarak sorumluluklarının fazla olduğunu ifade ederek, “her geçen gün sporcularımızın gelişmeleri hızla artıyor. Masa Tenisinde yıllardır oynayan sporcularla mücadele edecek duruma gelen masa tenisçilerimiz var. Bu yıl daha da başarılı sonuçlara imza atacağız” dedi.
Bostanlıspor Genel Sekreteri ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik “Masa Tenisinde faal 100’ün üzerinde lisanslı sporcumuz bulunuyor. Bu sayı her geçen gün artıyor. Geçen yılı kadınlarda takım olarak 1 ikincilik, 3 üçüncülük, 5 dördüncülük elde ettik. Bireysel olarak şampiyon çıkardık, ilk üçe giren pek çok sporcumuz oldu. Çift kadınlarda şampiyon olduk. Bu yıl daha da iyi dereceleri ve kupa ile madalyaları Karşıyaka’ya getireceğiz. Çıtayı yükselttik. Antrenör ve sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Başkanımız Avni Erboy  ve yönetim kurulumuz da şubemize her türlü desteği veriyor. Her zaman yanımızda olarak antrenman ve maçlarımıza gelerek sporcularımıza moral aşılıyor” diye konuştu.