CEMALETTİN ALPER; AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK!

Kanal İzmir Tv’de ana haber bültenine konuk olan; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper yayına girmeden önce İzmir Haber Merkezi muhabirine gündemde olan delege seçimleri hakkında konuştu.


CEMALETTİN ALPER; AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK!

Kanal İzmir TV‘de Rıdvan Akgün’ün sunduğu ana haber bültenine konuk olan  CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper; Bayraklı Belediyesinde olan delege seçimleri hakkında konuştu. Seçim sürecinin güzel ilerlediğini söyleyen Cemalettin Alper, “Birlik ve beraberlik içindeyiz” sözlerinin de altını çizdi.

CEMALETTİN ALPER; HEP BİRLİKTE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper; seçim sürecinde Bayraklı Belediye Başkanı İle Bayraklı Cumhuriyet İlçe örgütü ile birlikte hareket ettiklerini açıkladı.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Cemalettin Alper; “Birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet Halk Partisi için olan bu yolda, içimizde ki bu tatlı yarışı tartışma konusu yapmadan çözüyoruz.”

HEDEFİMİZ: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN BÜTÜNLÜK SAĞLAMAK!

Cemalettin Alper’in konuşmaları sırasında özellikle herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirtirken şu sözleri de ekledi; “Bana göre yarış yok birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Tabi ki bazı arkadaşlar üste çıkarmak istiyor onları da saygıyla karşılıyoruz. Bizim hedefimiz ve düşüncemiz temel beklentimiz Bayraklı’da birlik ve beraberliği sağlayarak tek liste çıkarmak. Ancak bunu hiç kimseyi ötekileştirmeden yapmak önemli.”

400 DELEGE SEÇİLECEK!

Toplam 400 delegenin seçileceğini açıklayan Cemalettin Alper; “Seçimler sırasında hiç kimseye ön yargımız yok, herkesle bir bütün olacağız. Herkese kapımız açık, hiç kimseyi ötekileştirmeden belediye başkanımızı da bu işin arasına katarak kırmızı listelerde bütünleşiyoruz. Bayraklı ilçe örgütü olacak tüm üyelerine çağrımızdır; hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, hep beraber birlikte kırmızıda buluşalım!” sözlerini söyleyerek sorulara yanıt verdi.

 

yzn: Gülendam Öksüz