Safet Susic, Akhisarspor'un 7. teknik direktörü oldu

Spor Toto Süper Lig'de 7. sezonunu geçirmeye hazırlanan Akhisaspor'un ligdeki 7. teknik direktörü Safet Susic olacak. Yeşil-siyahlı ekipte Brezilyalı Roberto Carlos'un ardından ikinci kez yabancı teknik adam görev yapacak. Daha önce Süper Lig'de 6 takım çalıştıran Safet Susic, Süper Lig'de 210 maça çıktı.


Safet Susic, Akhisarspor'un 7. teknik direktörü oldu

Spor Toto Süper Lig'de 7. sezonunu geçirmeye hazırlanan Akhisarspor'un 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Bosna Hersekli teknik direktör Safet Susic, yeşil-siyahlı ekibin ligdeki 7. teknik adamı olacak.

Süper Lig'de yer aldığı ilk 2 sezon teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na emanet edilen Akhisarspor, Hamzaoğlu'nun kariyerine A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde devam etme kararının ardından 2014-2015'te takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi. Sezon içinde Akçay'ın görevinden ayrılmasının ardından 1 maç geçici olarak Şaban Yarkın'a şans veren yeşil-siyahlı ekip, daha sonra Robert Carlos'la yoluna devam etti.2015-2016 sezonu başında Cihat Arslan'la başlayan ve sezonu bu teknik adamla tamamlayan yeşil-siyahlı ekip, 2016-2017'de 2. haftanın ardından takımın başına Tolunay Kafkas'ı getirdi. Kafkas'la 23 hafta çalışan Akhisarspor, bitime 9 hafta kala Okan Buruk'la anlaştı.

Geçen yılı da Buruk yönetiminde tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran yeşil-siyahlı ekip, 2018-2019 sezonu için Buruk'la anlaşamadı ve takımın başına Safet Susic'i getirdi.