ÜNLÜ SANATÇILAR SEÇİM SONUCU İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Türkiye Pazar günü 13'üncü Cumhurbaşkanı ve 27'nci dönem milletvekillerini seçmek için sandık Seçim sonuçları 24 Haziran akşamı gerçekleştirilen sayımın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilan edildi. Kesinleşen sonuçların ardından birçok ünlü isim 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.


ÜNLÜ SANATÇILAR SEÇİM SONUCU İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Alişan

"Türkiye kararını verdi. Hayırlı uğurlu olsun Sayın Başkanım. Bu millete yapacağınız daha çok hizmet var Allah’ın izniyle." 

Şahan Gökbakar

"Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi tebrik ederim. Bu güzel ülkenin hak ettiği seviyelere gelmesini cani gönülden temenni ederim. Türkiye’mize hayırlı olsun."65

 

Tanyeli

"Yeni Türkiye. Çoğunluğun seçtiğine sisteme saygıda kusur edilmez, tebrik edilir. Avusturalya’dan nefes almadan takip ettim ve azimle, disiplinle hiç yılmadan bu mücadeleyi verenler kazandı. Türkiye'mize Hayırlı uğurlu olsun"

Ece Erken

"Ülkemiz için hayırlı olsun"

Seda Sayan

"Ben demiştim! Yola devam. Nerede kalmıştık?"

 

Sevim Emre

"Büyük Türkiye’min imanlı inançlı yüreği insan sevgisiyle dolu devrimci Cumhurbaşkanım en başta biz olmak üzere Türkiyem sizi seviyor bu millet sizi çok seviyor. Rabbim size sağlıklı bir ömür versin. Allah sizden razı olsun Allah’a emanet olun sizinle gurur duyuyorum. Rüyamda bu sonucu görmüştüm. Güzellikleri bana malum eden rabbime şükürler olsun."