İZSİAD'da 'SGK Teşvikleri' konuşuldu

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD) düzenlediği Çarşamba Toplantıları’nın Mart ayı konukları; Rasyotek İnsan Kaynakları Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak ile Bordro Direktörleri Zeynep Kızır ve Cenk Zayim oldu.


İZSİAD'da 'SGK Teşvikleri' konuşuldu

İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve İZSİAD üyelerinin katıldığı toplantıda, Rasyotek yöneticileri, “Bütünleşik Tasarruf Sistemleri” başlıklı sunumlarında, güncel ve geçmiş dönem SGK teşvik hesaplamaları konusunda geliştirdikleri bilişim programları hakkında bilgiler verdi.

Devletin, 2020 yılına kadar işletmelere sunduğu imkân, teşvik ve ekonomik faydalardan en verimli ve doğru şekilde faydalanılması için danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade eden Haldun Pak, “Geliştirdiğimiz Bütünleşik Tasarruf Sistemleri ile hedefimiz, teşviklerden en doğru ve maksimum şekilde yararlanılmasına sağlamanın yanı sıra işletmelerin yasal yükümlülüklerindehataların ve yaptırımların önüne geçerek oluşabilecek zararları minimuma indirmektir” dedi.

Personel teşvik sistemleri, teşvik başlıkları, geriye dönük teşvikler, bordro hesaplamaları ve verimlilik artırma yöntemleri gibi konularda bilgilerin verildiği toplantıda, Rasyotek uzmanları, İZSİAD üyelerinin sorularını da yanıtladı.