Askerlerimiz yaralandı

Irak'ın kuzeyindeki PKK'lı teröristler tarafından askerimize uzun namlulu silahlar, roketatar ve havan ile saldırı düzenlendi. TSK'ın açıklamasına göre, saldırıda 3 asker yaralanırken, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Irak'ın kuzeyindeki PKK'lı teröristler tarafından askerimize uzun namlulu silahlar, roketatar ve havan ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker yaralanırken, verilen karşılıkta 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

" Irak Kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından dün uzun namlulu silahlar, roketatar ve havan ile saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonucunda bölgeden tahliye edilen yaralı 3 silah arkadaşımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrasında bölücü terör örgütü mensuplarına derhal hava harekAtı ve bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile verilen karşılık neticesinde, ilk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.Saldırı sonucunda bölgeden tahliye edilen yaralı 3 silah arkadaşımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrasında bölücü terör örgütü mensuplarına derhal hava harekAtı ve bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile verilen karşılık neticesinde, ilk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir" diye belirtti.