Reklam
  • Reklam
Zeybekci, Kocaoğlu ve Soyer aynı toplantıda

Zeybekci, Kocaoğlu ve Soyer aynı toplantıda

Büyük buluşma AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile mevcut Başkan Aziz Kocaoğlu, yarın akşam (9 Mart 2019 Cumartesi) Ofis ve İş Mobilyaları Sanayicileri Derneği’nin (OFİSMOD) gala yemeğinde bir araya gelecek.

09 Mart 2019 - 06:39



İzmir merkezli Türkiye geneli bir dernek olan OFİSMOD, Türk ofis mobilyalarının önde gelen firma temsilcilerinin katılacağı gala gecesine hem Zeybekci’yi hem de Soyer’i davet etti. AK Parti ve CHP’nin Büyükşehir Belediyesi adayları ilk kez aynı toplantıda buluşarak sanayicilere birer konuşma yapacak. Saat 20.30’da Swiss Otel Büyük Efes’te başlayacak yemek merakla bekleniyor.
OFİSMOD Genel Başkanı Gökhan Hepkafadar, “Toplantımıza sayın Başkan Aziz Kocaoğlu’nu da davet ettik. Katılacağını bildirdi. Gecemizde dernek üyesi üreticilerin yanı sıra bayilerimizden oluşan 400 katılımcı yer alacak. Ofis mobilyalarıyla ilgili geldiğimiz nokta konuşulacak” dedi.
Başkan Kocaoğlu ile Zeybekci, yerel seçim sürecinde ilk kez Gelinlik Damatlık Abiye Fuarı’nın açılışında bir araya gelmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı