Reklam
  • Reklam
YEREL SEÇİME DOĞRU

YEREL SEÇİME DOĞRU

 Cumhur İttifakı Urla Belediye Başkan Adayı Adıgüzel Demirel, yapmayacakları hiçbir hizmetin sözünü vermediklerini söyledi. 

20 Mart 2019 - 10:30

Adıgüzel, AK Parti ile ve MHP Urla ilçe başkanlarıyla seçim çalışmaları kapsamında Mermerli Çeşme meydanında vatandaşlara seslendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhur İttifakı Urla Belediye Meclis üyelerini tanıtan Adıgüzel, burada yaptığı konuşmada, Urla sevdalısı olduklarını, Urla'ya hizmet etmek için geldiklerini söyledi.

Adıgüzel, şöyle konuştu:

"Biz hizmet sevdalısıyız. Biz yapacağız dedik, çıktık yola. Dertler sizden, gayret bizden, sonuç Allah’tan. Birileri bir zamanlar bizi yok hükmünde görüyordu. Adıgüzel ve dava arkadaşları yola çıktı. İşte meydan. Gelsinler, baksınlar. Biz kimiz? Neredeyiz? Biz Urla’yı imar etmeye geldik. Biz birilerinin elinden bir yerleri almak için değil, biz hizmetkâr olmak için yola çıktık. Bizim bir koltuğumuz vardı, bir mesleğimiz de vardı. Biz yola çıkarken bir koltuk sahibi, bir makam sahibi olalım, etrafımızdakileri nemalandıralım diye değil, Urla’ya hizmeti getirelim, diye yola çıktık. Yapmayacağımız hiçbir hizmetin sözünü vermiyoruz. Yapacağımız projelerin tamamı onaylanmıştır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek