Reklam
  • Reklam
Yeni dünya düzeni kurucusu Donald Trump mı?
Rıdvan AKGÜN

Rıdvan AKGÜN

Yeni dünya düzeni kurucusu Donald Trump mı?

14 Ekim 2017 - 19:18

ABD dünyanın başına bir bela tesis etti. Anlaşmalı kurguda dengesiz bir lider , küresel ve dünya barışı isteyen bir ABD Başkanı'nın  arkasını toplamaya çalışan görüntüsü veren CIA ve PENTEGON.

Yeni dünya düzenine acil ihtiyaç duyan ABD şimdiye kadar ektiklerini toplamanın büyük heyecanını yaşıyor. Saçma bir Kuzey Kore krizi, Suriye açmazı,  Kuzey Irak Referandum başarısı, İran ile Nükleer kriz masalı, Parçalanan bir Avrupa ve yeniden düzeni sağlayacak ve dünyanın çeşitli yerlerinde İspanya’nın Katalan bölgesi özerkliği gibi yerleştirilmiş atom bombaları ile kürenin değişik yerlerinde yeni bir siyasi hareketi başlatmış bulunan ABD yeni krizlere hazırlanıyor. Şimdi de İskoçya baş kaldırıyor.

ABD’nin gerçek sahipleri Rockefeller ve Rothschild ailesi bilindiği üzere dünyada dolar basan iki aile. Ticaretin  acımasızca kurallarını  çok iyi bilen Emlak Kralı Donald Trump gibi ani düşünce kabiliyetine sahip Trump, yeni dünya düzeni için paha biçilmez bir lider.

Ver gazı, Trump ani manevralar yapsın. 20 Ocak 2017 tarihinde koltuğuna oturan, Obama’nın kaybettirdiği yılları ve dolarları birkaç taktiksel manevrada Suudi Arabistan ve Katar’a yüklesin.

Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında bölge ülkeleri kan çukuruna çeviren bölgede faaliyet gösteren onlarca terör örgütünü kuran ve yöneten  “Büyük İsrail” için kutsal topraklarda yeni hamleler peşinde olan Mescid-i Aksa’da kontrolü elinde tutan, orta doğuya sahip olmakla birlikte bunun yanı sıra Küresel İklim Değişikliğine inanmayan bir Amerika’nın sadece bununla kalmayıp Kuzey Kore lideri ile nasıl kapıştığını görüyoruz.

Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan stratejik bir jeopolitik konumda bulunan NATO’da en büyük 2. orduya sahip Türkiye ile ters gelme hareketi Trump’ın değil, ABD’yi yöneten ailelerin ve bunların devlet görüntüsü içerisinde bulunan ABD derin devletidir. Basit usuller ile Türkiye’ye dene yanıl operasyonları yapılmakta ve siyasi gücü sınanmaktadır.

ABD, kendi kendini yöneten bir Türkiye istememektedir. 15 Temmuz üç beş çapulcunun yani Fethullah Gülen denen hain teröristin bir operasyonu gibi gözükse de Avrupa destekli bir ABD operasyonudur. Başarısız hamlenin şokunda ülkemizde liderleri belirleyen ve değiştiren ABD ve Avrupa’nın beli tam ortadan kırılmış, kuyruk kemiğinden aşağıya içlerindeki pis cerahatlerle birlikte kan akmaktadır.

Dünya üzerinde çeşitli sebeplerle açlıktan ölenler, etnik savaşlarla ölen milyonlar, kısaca bugün dünyanın her hangi bir yerinde küçük de olsa bir karışıklığın sorumlusu ABD’ yi satın alan ailelerin yanı sıra ajanları ile alt yapıyı hazırlayan İngiltere’dir.

ABD + ALMANYA + İNGİLTERE + FRANSA gibi elinden ve dilinden kan akan devletlerin TÜRKİYE üzerinde hesapları henüz bitmemiş yeni evrensel strateji ve taktiklerini imal etme çalışmaları yapmaktadırlar. Dünya üzerinde deli bir lider atom bombasını patlatır. Belki de bu çılgın taşeron lider Kuzey Kore Devlet Başkanı taşeron Kim Jong – Un olabilir.  ABD adına atom veya hidrojen bombasını gönderiverir. 

Küremizi silahlar değil insanlar tehdit etmektedir. Bir İnsan koca bir dünyayı yok edebilir. Milyonlarca insan aç ve susuz gelişmiş ülkelerden 100 yıl geride kalabilir. Büyüyen  ve çevresinde daha etkin bir güç olan Büyük Türkiye için siyaseti bir yana bırakıp birlik ve beraberlik andı içmeliyiz. Biz birbirimize düşürmeye  Siyonist + Emperyalist  ABD Ankara Başkonsolosu Jonh R. Bass bile bizim aklımızla oynayıp küresel bombaları hain FETÖ’yü kullanmaya devam edeceklerdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar