Reklam
  • Reklam
YALÇIN TOPÇU’DAN AÇIKLAMA

YALÇIN TOPÇU'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Kazakistan’ın bağımsızlığını ilan edişinin 27. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen resepsiyona katıldı.

12 Aralık 2018 - 15:50

Resepsiyona Topçu’nun yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Meclis eski Başkanı Hikmet Çetin, Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen, çok sayıda millet vekili, diplomasi ve sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Program Kazakistan ve Türkiye milli marşlarının okunmasıyla başladı ve Kazakistanlı müzik topluluğunun yerel çalgılarla icra ettiği dinletiyle devam etti.

Programdaki konuşmasında Kazakistan’ın bağımsızlığını elde ettiği 27 yılın ardından bölgesinde ve tüm dünyada barış adına bir marka haline geldiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu “Kazakistan, uluslararası sorunların barış yoluyla çözümü ve bölgeler arası entegrasyona katkısının yanında, uluslararası kuruluşların güvenlik, refah ve barış ile ilgili çalışmalarına katılım ve desteği ile bilinen,çevrenin korunması gibi konularda duyarlı olan büyük bir ülke, aynı zamanda itibarı güçlü bir devlettir” diyerek açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti