Reklam
  • Reklam
VEFALI KULÜP "9 EYLÜL LİONS KULÜBÜ"

VEFALI KULÜP "9 EYLÜL LİONS KULÜBÜ"

“We Serve” (Hizmet Ediyoruz” sloganıyla uluslar arası toplumlarda elde edilen başarının sırrı aslında Lions Kulüplerinin kendisinde yatmaktadır. Aktivitelerin merkezi Kulüplerdir. Üyeleri ve toplum ile kurdukları ilişkiler, yapılan hizmetlerin lokomotifi konumundadır. İşte bu başarılı kulüplerden  birisi 118-R bünyesinde 1997 yılında kurulan 9 Eylül Lions kulübü ve değerli üyeleridir.

14 Ekim 2018 - 21:20 - Güncelleme: 15 Ekim 2018 - 13:57

9 Eylül Lions Kulübünün vefası…

1917 Yılında Malvin Jones tarafından kurulan ve insanlığa karşılıksız hizmet ülküsü ile yola çıkan ve bugün 200’den fazla ülkede 44.000 Kulüp ve 1.5 Milyon üye sayısına ulaşan Uluslararası Lions Kulüpleri Birliğine bağlı 118 Numaralı Türkiye Konfederasyonuna bağlı 6 Federasyondan birisi olan 118-R Lions Kulüpleri Federasyonu bünyesinde 1997 Yılında İzmir’de Prenses otelde kurulan  9 Eylül Lions Kulübü başarılı çalışmalarına devam ediyor…

118-R Lions Kulüpleri Federasyonuna bağlı Zeynep Kocasinan’ın başkanlığında 50’den fazla Lions 20’den fazlada Leo kulüpleri yaklaşık 70 kulüp Edremit’ten Alanya’ya kadar olan coğrafyada ihtiyaç sahibi insanlara kurum ve kuruluşlara önemli hizmetleri götürmüşlerdir.

“We Serve” (Hizmet Ediyoruz) sloganıyla uluslararası toplumlarda elde edilen başarının sırrı aslında Lions Kulüplerinin kendisinde yatmaktadır. Aktivitelerin merkezi Kulüplerdir. Üyeleri ve toplum ile kurdukları ilişkiler yapılan hizmetlerin lokomotifi konumundadır. İşte bu başarılı kulüplerden  birisi 118-R bünyesinde 1997 yılında kurulan 9 Eylül Lions kulübü ve değerli üyeleridir. Kulübün kurucuları arasında görev alan ve bugün tek kurucu üye olarak karşılıksız hizmetlere devam eden kulüpte ve Federasyonda devamlı görevler almış ve başarıyla yerine getirmiş kurucu üye Rıdvan Akgün’ü şirketinde ziyaret eden Kulübün dönem başkanı Vedat Uzluer ve Saymanı Hepgül Onay  yaptığı çalışmalardan dolayı kulüp adına teşekkürde bulunarak plaket takdim ettiler.

Lions’ta en önemli faktörlerden birisi vefa olduğunu söyleyen Rıdvan Akgün “9 Eylül Lions Kulübünde Başkanlık, Komite başkanlıkları, Saymanlık görevlerinde, Federasyonda ise 6 Dönem Basın ve Halkla İlişkiler komite Başkanlığı, Tanıtım ve Fuarlar Komite Başkanlığı, Basın Koordinatörü, Genel Yönetmen Danışmanlığı gibi bir çok görevlerde keyifli çalışmalar yaptım”  açıklamasına “Sayın Başkanım  Vedat Uzluer’e ve çok değerli Lion kardeşlerime teşekkür ediyorum, beni her zaman olduğu gibi yine onore ettiniz” ifadesinde bulundu…

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti