Reklam
  • Reklam
UZUN SÜREN GÖZYAŞI..

UZUN SÜREN GÖZYAŞI..

Antalya’da evli çiftin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak önce refüje çarptı, ardından takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan çiftin kazadan sonra tartışırken sürücü Şule Ç., arabasının hurdaya döndüğünü görünce ‘Arabam gitti’ diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

02 Ağustos 2018 - 16:38

Edinilen bilgiye göre, kaza, 13.30 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 07 ESP 16 plakalı aracın sürücüsü Şule Ç. ile ismi öğrenilemeyen eşi, araçlarıyla ilerlerken sürücü hakimiyetini yitiren Şule Ç., otomobiliyle Gazi Bulvarı ile ile yan yolu ayıran refüjlerdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç takla attı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkartılan çift, şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

 “ARABAM GİTTİ”

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Kaza sonrası şoka girdiği gözlenen Şule Ç.. ise eşiyle de tartıştı. Genç kadının eşini ise polis tartışmanın uzamaması için kadının yanından uzaklaştırdı. Bu sırada aracının hurdaya döndüğünü gören Şule Ç., ‘Arabam gitti’ diyerek uzun süre gözyaşı döktü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası genç çift, akrabalarının getirdiği bir araçla kaza yerinden ayrıldı.

 Hurdaya dönen araç ise çekici tarafından kaldırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek