Reklam
  • Reklam
UYUŞTURUCU KAVGASINDA BEKLENMEYEN MERMİ..

UYUŞTURUCU KAVGASINDA BEKLENMEYEN MERMİ..

İstanbul'da uyuşturucu hesaplaşması kanlı bitti. Bir grubun otomobilden hasımlarına ateş açması sonucu, telefon dükkanında çalışan 16 yaşındaki Fırat Kıpçak hayatını kaybetti. Başlatılan soruşturmada, bir ay sonra yakalan 2 şüpheli tutuklandı.

28 Temmuz 2018 - 14:21

Olay, Esenyurt Battalgazi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde 30 Haziran günü akşam saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; hızla geçen bir arabadan caddede yürüyen Ömer A.'ya ateş açıldı. Silah seslerini duyunca kaçmaya başlayan Ömer A., vurulmaktan son anda kurtuldu. O sırada bir cep telefonu dükkânında çalışan 16 yaşındaki Fırat Kıpçak ise vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Kıpçak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Olayın ardından cinayet masası dedektifleri harekete geçti. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek incelendi, olay anı görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, araçla gelen şüphelilerin kaldırımda yürüyen bir kişiye ateş açtığı, ardından da kaçtığı görülüyor. Hedef alınan Ömer A. kaçmaya başlarken, kurşunlar ise Fırat Kıpçak'a isabet ediyor. Araçta 4 kişi olduğunu belirleyen polis, bir aylık çalışmanın ardından düzenlenen operasyonla şüphelileri gözaltına aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti