Reklam
  • Reklam
UTKU GÜMRÜKÇÜ: TÜM ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

UTKU GÜMRÜKÇÜ: TÜM ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ

Millet İttifakı’nın Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir ileti yayımladı. Gümrükçü: “Milletimizin onurlu direnişinin en büyük örneklerinden biri olan Çanakkale Zaferinin 104. Yılında tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

18 Mart 2019 - 11:49

Gümrükçü, 18 Mart 1915’te kazanılan deniz zaferiyle, Çanakkale’yi denizden geçmeyi planlayan emperyalist güçlerin hüsrana uğradığını, bu zaferin millete büyük güç ve moral vererek milletin direniş gücünü artırdığını vurguladı. Utku Gümrükçü: “Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük askeri dehası ve kahraman Mehmetçiklerimiz ile bir milletin yazgısını ve tarihin akışını değiştiren destansı zafer haline gelen Çanakkale Muhabereleri dünya savaş tarihinde Türk Askerinin kahramanlığı olarak anılmaktadır. O günleri anlatan kitapları okuduğumuz, yaşanılan tanıklıkları dinlediğimizde nasıl bir yokluk içerisinde askerlerimizin mücadele ettiklerini yüreklerimizin derinliklerinde hissediyoruz. Çanakkale Deniz Zaferi, bağımsızlığı ve vatanı için kahramanca mücadele eden milletimizin onurlu direnişini gösteren tarihimizin en önemli zaferidir. Bizlere düşen görev atalarımızdan aldığımız bu mirası korumak ve milli bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır” dedi.

Gümrükçü: “Türk Milleti’nin Kahramanlık Destanı Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bağımsızlığımızın ve bölünmez bütünlüğümüzün kazanılmasında, korunmasında şehadet mertebesine ulaşan, başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve gönül borcuyla anıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti