Reklam
  • Reklam
UTKU GÜMRÜKÇÜ: GÜZELTEPE HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK

UTKU GÜMRÜKÇÜ: GÜZELTEPE HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü mahalle çalışmalarıyla vatandaşlar ile bir araya geliyor. Güzeltepe mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Gümrükçü “Her meclis üyesi bir mahalleden sorumlu olacak. Her ay düzenli olarak gelip burada sizi dinleyecek. Ben de dahil kimse oturduğu yerden iş yapmayacak. Çiğli’de sorunların çözümü için birlikte hareket edeceğiz” dedi.

12 Mart 2019 - 10:56

CHP’nin genç Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü mahalle buluşmalarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Utku Gümrükçü projelerini vatandaşlarla paylaşarak destek istiyor.

HER MAHALLEYE BİR BELEDİYE KURACAĞIZ

Çiğli için yeni bir dönemin başlayacağını söyleyen Gümrükçü: “Bizim işimiz belediyeyi herkese açmak, herkesle kucaklaşmak. Çiğli’de yeni bir yönetim sistemini hayata geçireceğiz. Her mahalle muhtarının yanına bir belediye personeli yerleştireceğiz. Belediye ile ilgili tüm sorunlar, çözüm önerileri hepsini bu arkadaşımıza iletebileceksiniz. Senin sorununu birebir dinleyip ilgili birime iletecek ve takip edecek. Sorunların yüzde 60-70’ini mahallede çözebilirsek zaten belediyenin mevcut yükü azalacak ve enerjimizi daha köklü sorunların çözümüne ayıracağız. Biz köklü bir sistem değişikliği yapacağız. Biraz maliyetli ve teknolojik altyapı gerektiren bir projemizde bu muhtarlıklara birer cihaz koyacağız ve belediye ile ilgili tüm ödemeleri buradan yapabileceksiniz. Biz her mahalleye bir belediye kuracağız. Sorunun çoğu başkana gidiyorsa alt kadrolarda sorun var demektir. Sorunu kaynağında çözeceğiz” dedi.

MECLİS ÜYELERİ AKTİF ÇALIŞACAK

Belediye Meclis Üyelerinin aktif olarak çalışacağını söyleyen CHP’li Utku Gümrükçü: “Her Belediye Meclis Üyesi bir mahalleden sorumlu olacak. Gerekirse birkaç mahalleden de ben sorumlu olacağım. Her ay gelip burada oturup çay içecek, sizinle konuşacak, dertlerinizi dinleyecek. Buraya da bir tahta koyacağız; ‘şu tarihte şu saatte geldim’ diye yazıp imzalayacak. Hep birlikte bir Çiğli bilinci yaratacağız. Ben insan ayırmadım, ayırmayacağız da. Bana oy verdi vermedi diye kimseyi de ayırmayacağız. Bu şehrin geleceğine hep birlikte el koyacağız. Mahalleden başlayan bir katılımcılık uygulaması başlatacağız. Mahalle meclisinde oturulacak konuşulacak.  Her şey var Çiğli’de… 14 km sahil şeridi var, üniversite var, hastane var, Kuşcenneti var, sanayi var… Biz şimdi bu birinci dönemin sonunda buranın nüfusu 270 bin-280 bin olacak gibi duruyor. İmar sorunları çözüldüğünde mevcut yapılaşmasının 2 buçuk kat daha artması mümkün. Elimizdeki tüm imkânları birleştirerek Çiğli’nin gelecek vizyonunu şekillendireceğiz” dedi.

ÇİĞLİ İLE İLGİLİ HAYALLERİM VAR

2019 yılının önemli olduğunu vurgulayan Gümrükçü: “2019 yılını hep birlikte ‘bugüne kadar ne yapıldı, bundan sonra ne yapabiliriz’ ile dolduracağız. Eylül-Ekim ayına kadar Mahalle Meclislerini kuracağız, kreşlerimizi açacağız, yeşil alanları arttırmak için çalışacağız. Benim elimde bir acil eylem planı var. Ama bunu sizlerle birlikte yapacağız. Elimizde Tunç Soyer gibi bir şans var. Çok başarılı, çok yetenekli… Bizim elimizin güçlü olması buradan çıkacak oy önemli. Siz bizi sandıktan güçlü çıkarın, oy oranında Karşıyaka’yı geçirin biz de size buraya Karşıyaka’daki hizmetleri getirebilelim” dedi.

VATANDAŞLAR EVLERİNE DAVET ETTİ

Kahve toplantısından sonra Güzeltepe mahallesinde yaşayan bir ailenin  evine davet edilen Gümrükçü,  ailenin misafiri oldu. Güzeltepe’nin ve ailenin sorunlarını dinleyen Gümrükçü  ‘Güzeltepe ile ilgili önemli projelerimiz var. Makamda oturan bir başkan olmayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Beni seçildikten sonra da Güzeltepe’de göreceksiniz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti