Reklam
  • Reklam
Üreticiden, Tüketiciye... Tanzim satış yerleri 11 Şubat...

Üreticiden, Tüketiciye... Tanzim satış yerleri 11 Şubat Pazartesi açılıyor…

Tanzim satışları pazartesi günü itibarıyla başlıyor. 7 gün boyunca alışveriş yapılacak olan tanzim satış noktaları hem çadır, hem tır hem de mobil bir otobüs ile yapılacak. Tüketiciler 'Üreticiden tüketiciye doğrudan sebze'' logosunun olduğu yerlerden tanzim satılan ürünleri alabilir.

10 Şubat 2019 - 16:29

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı belediyelerin düşük fiyatla sebze-meyve satacağı tanzim satış noktalarına ilişkin detaylar belli oldu. Uygulama, gelecek hafta Ankara ve İstanbul'da başlayacak. Belediyeler, üreticinden doğrudan satın aldıkları gıda ürünlerini düşük karla satacak.

 

Tanzim satışta hangi ürünler olacak?

İstanbul'daki tanzim satış noktalarında şu an sadece sebze satılacak. Sebzeler arasından en pahalı ürünler satılacağı bilgisine ulaşıldı. İstanbul'da domates, salatalık, biber, patlıcan, kabak, patates ve soğan satışa sunulacak.

 

Tanzim satış fiyatları henüz açıklanmadı

Henüz fiyatlar belli olmadı. Etiketlerin üzerinde şok fiyatlar yazmaktadır. Ürünler ucuz olacak. Üreticiden alındığı fiyata tüketiciye ulaşacak. İstanbul'a bu ürünler Antalya, İzmir, Kütahya ve Mersin Tarım Kooperatif'ten gelecek.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek