Reklam
  • Reklam
"UNUTULAN DEĞİL, YAŞAYAN KONAK!"

"UNUTULAN DEĞİL, YAŞAYAN KONAK!"

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Bizim belediyecilik anlayışımızda ilgisizliğe yer yok. Merkezimizde insanımız var. Yeni dönemde Konak Belediyesi zaman sınırlaması olmadan insanımızın hizmetinde olacak. ‘Unutulan değil, yaşayan Konak’ gelecek” dedi.

04 Mart 2019 - 13:25

Bambaşka bir Konak

Eşrefpaşa Pazaryerini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, vatandaşlarla ve pazarcı esnafıylabir araya geldi. Günlerdir sokak sokakmahalle mahalle gezdiklerini, vatandaşların ortak sıkıntılardan dert yandığını ifade eden Eroğlu, “Unutulan, görmezden gelinen Konak dönemi bizim belediyecilik anlayışımız ile sona erecektir. Bambaşka bir Konak, insanların yerel hizmetlerden memnun olduğu bir Konak, 1 Nisandan itibaren sizinle olacak. Sayın Milletvekilimiz Ceyda Çankırı Hanım da yanımızda, onların da desteği Konak daha huzurlu ve yaşanabilir olacak” diye konuştu.

Çankırı’dan tam destek

Melek Eroğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da katılarak destek verdiği seçim çalışmaları kapsamında Tuzcu ve Ülkü Mahallesi sakinlerine çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi.Vatandaşlarla sohbet eden ve tüm sıkıntıları bildiğini dile getiren Eroğlu, “Gittiğimiz her yerde ve her sokakta ilgisizliğe mahkum edilmiş bir görüntü var. Hemşehrilerimizin hepsi bu konudan çok şikâyetçi.  AK Parti’nin Belediyecilik anlayışında ilgisizliğe yer yok. Yerel yönetimlerin ana konusu insandır. Bizim de merkezimizde insan vardır. Hizmetlerimiz bu bakımdan insanlarımızın hepsine eksiksiz olarak verilecektir. Zaten bu nedenle diyoruz ki “Ne 1 Eksik Ne bir Fazla Konak’a olan aşkımızla”. Yani heryer hizmetlerden eşit olarak yararlanacak. Kimse “Bana bu hizmet neden gelmedi” demeyecek” açıklamasını yaptı.

Önce Kadınlar

Gittiği her yerde mahalle sakinlerin sıcak ilgisiyle karşılaşan Eroğlu, “Kadınlarımızın ilgi ve desteğini hizmet olarak onlara geri vereceğiz. Çalışan kadınlarımıza ve çalışmak isteyen kadınlarımıza her türlü sosyal desteği sunacağız. Hep söylediğim gibi Yepyeni bir Konak’ı birlikte kuracağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek