Reklam
  • Reklam
ÜNLÜLERİN EVİ KÜLE DÖNDÜ

ÜNLÜLERİN EVİ KÜLE DÖNDÜ

ABD'nin California eyaletinde devam eden yangından etkilenenler arasında dünyaca ünlü isimler de yer aldı. Aktör Gerard Butler'dan, Kim Kardashian'a kadar pek çok yıldız, sosyal medya hesaplarından yanmış evlerinin ve felaketin fotoğrafını paylaştı

13 Kasım 2018 - 09:02

California eyaletinin güney kesimindeki yangında evi zarar gören, tamamen yanan veya yangın nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan ünlüler arasında oyuncu Scott Baio, yönetmen Guillermo del Toro, aktör Gerard Butler, reality show yıldızı Kim Kardashian, oyuncu Alyssa Milano ve oyuncu Rainn Wilson gibi isimler yer alıyor.

MALİKANESİ ARTIK YOK!

Hollywood'un ünlü İskoç aktörü Gerard Butler, yangında küle dönen evinin ve aracının önünde çektiği fotoğrafını sosyal medyada  "Tahliyenin ardından Malibu'daki evime geri döndüm" mesajıyla paylaştı.

Menajeri, şarkıcı Robin Thicke'ın da Malibu'daki evinin tamamen yandığını dile getirdi. Thicke, yaptığı paylaşımda itfaiyecilerle gönüllülere minnettar olduğunu kaydetti. Televizyon yıldızı Camille Grammer Meyer de yangında Malibu'daki malikanesini kaybedenler arasında bulunuyor. Sosyal medya hesabından yanan evinin fotoğrafını "Ne yazık ki evim kurtarılamadı" mesajıyla paylaşan Meyer, arabasını ve kişisel eşyalarını kurtaran itfaiyecilere teşekkür etti. Kim Kardashian ve Lady Gaga da evlerinden tahliye edilenler arasında yer aldı.

31 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ABD'nin California eyaletinde devam eden orman yangınlarında can kaybı 31'e yükseldi. Eyaletin kuzeyinde devam eden ve yaklaşık 450 kilometrelik bir alana yayılan yangında, 228 kişiden hala haber alınamıyor. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangın, California tarihinde en çok ölüme yol açan yangın olarak kayıtlara geçti.

Bölgedeki yaklaşık 7 bin yapı da hasar gördü. Öte yandan, Los Angeles'ın batısındaki Malibu şehrini de saran yangınlar nedeniyle eyalet genelinde toplam 300 bin kişiye tahliye emri verildi.

APRİL LOVE GEARY: ÇOK ÜZGÜNÜM

Manken April Love Geary, 2,4 milyon dolarlık evlerinin yandığını açıkladı. 23 yaşındaki model, Instagram hesabından evinin yandığını gösteren bir fotoğrafını yayınladı.

Geary,"Evimiz oralarda bir yerlerde. Çok üzgünüm ama, hepimiz çok güvendeyiz. Malibu'daki herkes için dua edin" diyerek paylaşımda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek