Reklam
  • Reklam
ULUSAL SU VE ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ULUSAL SU VE ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından düzenlenen 5. Su ve Çevre Konferansı /Ödül Töreni, 4 Mart 2019 tarihinde İzmir 9 Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

06 Mart 2019 - 14:39

Su ve çevrenin sürdürülebilir ve verimli kullanılmasını teşvik etmek ve bu konuda farkındalık kazandırmak olan ulusal çaptaki ödül töreninde açılış konuşmalarını; SUTEK Yönetim Kurulu Üyesi ve Komite Başkanı Siyaset Bilimci-Yazar Ozan Erdem yaptı. Erdem şunları söyledi: “Geçen yıl, 4. Su ve Çevre Konferansı/Ödülleri’nde şahsımıza “Yerel Yönetimler ve Siyaset Bilimi” Ödülü tevci eden SUTEK’in Bilim Kurulu Hocaları tarafından “Onur” ödülü alarak bu sene komiteye dahil olduk. 2019 yılı değerlendirmelerinin ilki olan İzmir organizasyonunda; Komite Başkanlığı’nı üstlendiğim 5. Ulusal Su ve Çevre Konferansı/Ödülleri törenini bugün gerçekleştiriyoruz. Su ve Çevre Konferansı/ Ödüllerinin amacı; su ve çevrenin verimli kullanılmasını teşvik etmek, su ve çevre konusunda farkındalık kazandırmak ve bu konularda yapılan çalışmaların geliştirilmesine, uygulanmasına ve sürdürülmesine destek olmaktır. Su ve Çevre Ödülleri kurumsal başarı elde etmek isteyen kurum ve kuruluşlar için önem taşımaktadır. Etkinliğin hedefi, çevre kirliliği ile mücadeleyi özendirmek, çevreye duyarlılığını arttırmak ve sürdürülebilir bir çevre hassasiyeti için farkındalık oluşturmak ve gelecek nesillere yaşanabilir sağlıklı bir ortam bırakmayı özendirmektir. Türkiye’nin en saygın ödüllerinden biri olan Su ve Çevre Ödülleri, bu çalışmalara farkındalık kazandıracak önemli iletişim araçlarından birisidir. Bu ödüllerle yerel yönetimlerin ve özel sektörün; suyun verimli kullanılması, sağlıklı dağıtılması ve su farkındalığının kazandırılması noktasındaki çalışmalarını izlemek, bu tür çalışmaları teşvik etmek ve bu konudaki çalışmaların geliştirilmesine, uygulanmasına ve sürdürülmesine destek olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Mustafa Yel ve Prof. Dr. Ahmet Mahiroğlu’nun konuşmalarıyla devam ettiği, sunuculuğunu Tarık Yenen’in yaptığı ödül töreninde; Hizmet-İş Sendikası Kurucu-Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Manisa Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Ünal Çakıcı, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, 9 Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Saip Tiryakioğlu, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, Adana Büyükşehir Belediyesi-ASKİ Genel Müdür Vekili Yüksel Durna, Manisa Büyükşehir Belediyesi- MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Osmangazi Belediyesi Proje Müdürü Sezai Özokutanoğlu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Tekirdağ-Hayrabolu OSB Bölge Müdürü Ethem Çetin, Zorlu Enerji Firması yetkilisi Hüseyin Atabay , Sanko Enerji Firması yetkilisi Mehmet Kaygusuz , JESDER Başkan Vekili Ufuk Şentürk, Yaşar Holding-Çamlı Yem Firması Yetkilisi Mustafa Eroğlu, Endosa Firması Yetkilisi İlkser Gültekin , Paşaoğlu Geri Dönüşüm Genel Müdürü Sinan Samancı, Saha Kalıp Firması Yetkilisi Ayşe Atam, HM Firması Genel Müdürü Huriye Uslu , Çağlak Kliniği Veteriner Hekim Doğan Ensivri, UTTMD Başkanı Kemal Evcioğlu, FeedBack Ajans Emin Zeybek, Fizyoterapist Oğuzhan Söylemez ve ulusal çapta kamu ve özel sektörün ileri gelen temsilcileri kendi kategorilerinde ödül aldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek