Reklam
  • Reklam
"UÇAKTA BOMBA VAR" DEDİ VE..

"UÇAKTA BOMBA VAR" DEDİ VE..

Trabzon'da kalkışa hazırlanan pilota 'Uçakta bomba var' mesajı geldi. Uçak arandı, panik yaşandı. Mesajı atanın, pilotun kız arkadaşına aşık olan bir adam olduğu anlaşıldı.

05 Aralık 2018 - 16:58

Trabzon Havalimanı'nda bomba paniği yaşandı. Uçuş için hazırlanan bir pilota atılan 'Uçakta bomba var' mesajı, ortalığı karıştırdı. Uçak arandı, bomba bulunamadı. Olayın arkasından 'platonik aşık' çıktı.

Trabzon'da, geçen pazar günü Japonya'nın Osaka kentine uçmaya hazırlanan özel bir havayolu şirketine ait uçağın pilotu Zafer Halidi (38) telefonuna gelen "Uçakta bomba var, senin başına daha çok şey gelecek. Sen Serap'ı merak etme" şeklindeki mesajı görünce şok oldu. Mesajı gönderen numarayı tanımayan Halidi, hemen polise başvurdu, şikayetçi oldu.

POLİS DEVREYE GİRDİ

Uçakta yapılan incelemede, bomba bulunamadı. Uçak Japonya'ya gitmek üzere havalanırken, polis mesajın gönderildiği telefondan, ihbarı yapan Barış Rahmioğlu'na ulaştı.

Pilotun, İstanbul'da yaşayan Serap adında bir kız arkadaşı olduğunu belirleyen polis, bomba ihbarı yapan Rahimoğlu'nun da Serap'a aşık olduğunu ve bu nedenle böyle bir mesaj gönderdiğini düşünüyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti