Reklam
  • Reklam
"TÜRKİYE’ Yİ YANINA ALANLAR KAZANIR"

"TÜRKİYE' Yİ YANINA ALANLAR KAZANIR"

Burdur ve Isparta’da vatandaşlarla buluşan Başkan Erdoğan, S-400 tartışmalarına değindi. Sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, “Bize saldırıldığında kimse savunma sistemini vermedi. Bölgede Türkiye’yi karşısına alanlar değil, yanına alanlar kazanır” dedi

19 Şubat 2019 - 10:37

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine dün Burdur ve Isparta'da devam etti. Türkiye'nin en güzel köşelerinden biri olan Salda Gölü ile ilgili müjde veren Başkan Erdoğan'ın hedefinde S-400 savunma sistemlerinin alınması nedeniyle Türkiye'yi eleştirenler vardı. Yeni bir mücadelenin içerisinde olduklarını aktaran Erdoğan, "Biz Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ'ı ezip geçince PKK'nın Suriye kolunu üstümüze saldılar. Zeytin Dalı Harekatı ile bunu da hallettik. Suriye'den gelebilecek yeni göç dalgasının önüne geçtik. Fırat'ın doğusunda ve Münbiç'teki teröristlerin hedefinin Türkiye olduğunu biliyoruz. Sınırda terör oluşumlarına asla izin verilmeyecek" dedi.

YUNANİSTAN'IN S-300'LERİ

"Biz saldırıya uğradığımızda müttefiklerimiz bize hava savunma sistemlerini vermedi" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Şimdi bize 'Rusya'dan S-400 almayın' diyorlar. NATO üyesi Yunanistan'ın senelerdir S-300'leri var. Onlara bir şey demiyorsunuz. Siz teröristlere 22-23 bin TIR silah göndereceksin, ben senden param ile silah alamayacağım. Bu nasıl bir ittifak? Gerekli adımları attık" diye konuştu.

ANLAMAK ZORUNDALAR

Kendi güvenlikleri için binlerce kilometre uzaktan operasyon yapmaya gelenlerin kendilerini hak sahibi gördüğünü de sözlerine ekleyen Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim 900 km sınırımız var ben müdahale etmeyeceğim. Var mı böyle bir şey? Bizim durumumuzu anlamak zorundalar. Bu bölgede Türkiye'yi karşısına alanlar değil, yanına alanlar kazanır. Kardeşlerim 31 Mart mahalli seçimlerinin ardından 2023 yılına kadar kesintisiz bir hizmet dönemine giriyoruz. Bundan sonra hedeflerimize çok çalışarak varacağız. İnşallah Burdur tercihini 31 Mart'ta hizmet belediyeciliğinden yana kullanacaktır. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" açıklamasını yaptı

'GEREKİRSE 81 İLDE TANZİM SATIŞ NOKTASI AÇARIZ'

Başkan Erdoğan, konuşmasında fırsatçılara ve tanzim satış noktalarına da değindi. Patlıcan, patates ve soğanla vatandaşları üzmeye çalıştıklarını kaydeden Erdoğan, "Biz de tanzim satışları kurduk, daha da genişletiyoruz. Pahalılık sürerse seçim sonrası tanzim satışları 81 ile yayacağız. Tanzim satışı için seçim sonrası TESKOMB, TESK oturup beraberce konuşacağız" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti