Reklam
  • Reklam
TURİSTLER ORAYA AKIN ETTİ !

TURİSTLER ORAYA AKIN ETTİ !

Kars-Ardahan sınırındaki Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır, yerli ve yabancı turistlerin beğenisini topluyor.

19 Şubat 2019 - 13:44

Kış mevsiminde yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü, son günlerde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Bu kalınlığı 50 santimetre kalınlığa ulaştı Buz kalınlığının yer yer 30 ile 50 santimetre kalınlığa ulaştığı göl üzerinde, turistler buz üstünde gezmenin, atlı kızaklara binmenin keyfini çıkardı.

Rize'den gelen Dursun Ali Demiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çıldır Gölü'nü çok beğendiğini ifade ederek, gölde buz üstünde yürümenin ve atlı kızaklara binmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Karadeniz'den 20 kişilik ekiple yola çıktıklarını ifade eden Demiroğlu, "Artvin'in Şavşat ilçesinde yolda kaldık, karayolları ekiplerinin yardımıyla yolları açtılar ve buraya geldik.

Çıldır Gölü beklediğimizden daha güzelmiş, burayı hep fotoğraflarda görüyorduk ama gelince daha güzel olduğunu gördük. Herkesi Çıldır'a bekleriz." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti