Reklam
  • Reklam
"TUNCELİ BİLE İZMİR’ İ GEÇMİŞ"

"TUNCELİ BİLE İZMİR' İ GEÇMİŞ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sahada güçlüyüz masada çok daha güçlüyüz. Diplomasi ise diplomasi, müzakere ise müzakere, rest ise rest. Ama kazanıyoruz. Çünkü doğruları savunuyoruz. Kimsenin hakkına tecavüz etmiyoruz, hakkımızı ve mazlumların haklarını savunuyoruz" dedi.

18 Şubat 2019 - 09:38

Antalya’da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Elmalı ilçesinde, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nde AK Parti ilçe teşkilat toplantısına katıldı. Toplantıya Çavuşoğlu’nun yanı sıra Elmalı Belediye Başkanı ve başkan adayı Ümit Öztekin, AK Parti Antalya milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda, Elmalı’da son 5 yılda kazandırılan hizmetleri anlatan kısa film de izletildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile girdi maliyetlerinin yükseldiğini görüştüklerini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, “Gübre ve ilaçtaki maliyetlerin döviz kurundaki dalgalanmasını fırsat bilenlerin ürünleri fahiş fiyata çıkardığını, döviz kurunda düşme olmasına rağmen fiyatları çıkardıklarını, indirim yapmadığını ve daha da arttırdığını görüyoruz. Nasıl Ankara’da, İstanbul’da tüketicinin kazıklanmaması için tedbirler aldıysak çiftçinin de üzerindeki yükü almak için devletimiz gerekeni yapacaktır. Çiftçimize 17 yıldır hayvancılıktan arıcılığa, etten süte, mazottan ürün desteğine kadar çiftçimize çok büyük destek verdik. Rantçıların da çiftçimizi ezmesine müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tunceli bile İzmir’i geçmiş”

İzmir’deki belediye anlayışını ele alan Çavuşoğlu, “İzmir’de CHP zihniyeti yüzünden kötü bir belediyecilik anlatışı var. Tunceli’ye gittim valimiz o kadar güzel hizmetler var ki, güvenlik güçlerimiz teröristi temizlemiş. Vatandaş, ‘Biz artık gece bir buçuğa kadar dışarıdayız. Önceden saat 7’de eve girmek zorundaydık’ diyorlar. Valimiz güzel hizmetler yapmış. Tunceli bile kısa sürede İzmir’i geçmiş. İnşallah, İzmir’de Nihat Zeybekci seçildikten sonra güzel hizmetler yapılacak” şeklinde konuştu.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ise, Elmalı ve Antalya’nın diğer ilçelerinde yapılan hizmetlerde Bakan Çavuşoğlu’nun katkıları olduğunu söyledi. Öztekin, “Böyle büyük bir liderin partisinde siyaset yapmak herkese nasip değildir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti