Reklam
  • Reklam
TRUMP’TAN SKANDAL BİR TWEET DAHA!

TRUMP'TAN SKANDAL BİR TWEET DAHA!

Twitter hesabından yine Türkiye’ye saldıran ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'nın uzun yıllar Washington'dan yararlandığını öne sürerek "Türkiye’ye yaptırımlar uygulayacağız" dedi.

17 Ağustos 2018 - 10:31

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Türkiye ve Rahip Brunson hakkında yazarak yeniden Türkiye’ye saldırdı.

Trump'ın yazdığı tweette, “Türkiye uzun yıllar ABD'den yararlandı. Şimdi, ülkemizi vatansever bir tutuklu olarak temsil etmesini istediğim harika Hristiyan Papazımızı ellerinde tutuyorlar. Masum bir insanın serbest bırakılması için hiçbir şey ödemeyeceğiz, fakat Türkiye’ye yaptırımlar uygulayacağız” ifadeleri yer aldı.

Önceki gün de Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Papaz Brunson’a adil olmayan ve kötü yaklaşımlarda bulunmakla suçladıkları Türkiye’nin tutumu için, “Bu yönetim tarafından unutulmayacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Özellikle bir kısım Amerikalılar, Trump’ın Papaz Brunson ile ilgili açıklamalarının amacının, Kasım ayı seçimleri yaklaşırken medya ile yaşadığı anlaşmazlık, göçmen politikalarındaki başarısızlığı ve Rusya ilişkileri gibi sorunlarda dikkatleri kendisinden uzaklaştırmak ve beyaz Hristiyan seçmenin desteğini toplamak olduğu görüşünde birleşiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek