Reklam
  • Reklam
Trump’ın akıl sağlığı testinin sonucu belli oldu!

Trump'ın akıl sağlığı testinin sonucu belli oldu!

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık görevindeki birinci yılının dolmasının ardından sağlık taramasından geçirildi. Trump'ın doktorları sağlık muayenesi sonrasında başkanın tek sorununun fazla kiloları olduğunu söyledi.

17 Ocak 2018 - 09:29 - Güncelleme: 17 Ocak 2018 - 09:39

Beyaz Saray doktorları, son dönemde dünyada gündem olan Trump'ın sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

ABD basınında Trump'ın akıl sağlığının yerinde olmadığı şeklinde haberler son dönemde sıklaşmıştı. Trump hakkında son döneme damgasını vuran gazeteci Michael Wolff'un Ateş ve Öfke isimli kitabında Trump'ın çocuksu ve değişken olarak tasvir edilmesi de tartışmaları alevlendirmişti.

Kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilen ABD Başkanı'nın tamamen sağlıklı olduğu, sadece fazla kilolarından dolayı karbonhidratı kesmesi ve günlük egzersiz yapmasının tavsiye edildiği belirtildi.

Trump'ın, Dr. Ronny Jackson'dan kendisine mental test yapılmasını istediği ve Alzheimer ile bunama belirtilerinin arandığı 30 soruluk bir teste sokulduğu ifade edildi. Trump'ın testi 30'da 30 yaparak tamamladığı doktoru tarafından açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti