Reklam
  • Reklam
TRAVESTİ KAPISININ ÖNÜNDE..

TRAVESTİ KAPISININ ÖNÜNDE..

İstanbul Taksim'de Esra A. adını kullanan travestinin, oturduğu apartmanın giriş kapısının önünde boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulunduğu belirlendi. Yaşanan olaydan sonra inceleme yapan polis ekipleri bir kişiyi gözaltına aldı.

25 Ağustos 2018 - 14:00

Olay Taksim Sadri Alışık sokakta saat 08.00 sıralarında gerçekleşti. İddia edilene göre Esra A. adını kullanan travesti, oturduğu apartmanın girişinde eli bıçaklı bir kişi tarafından saldırıya uğradığı belirtildi. Esra A.'yı gasp etmeye çalışan saldırganla Esra A arasında boğuşma yaşandı.

BOĞAZI KESİLDİ VE..

Cep telefonu ve bir miktar parayı almayı başaran saldırgan, kendisine karşı koyan Esra A.'nın boğazını keserek olay yerinden koşarak uzaklaştı. Kanlar içerisinde apartmanın giriş kapısına yığılan Esra A. için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı ilk incelemede boğazı kesilen Esra A.'nın hayatını kaybettiğini belirtildi. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri çevrede ve apartmanda delil incelemesi yaptı. Olayın duyulmasının ardından Esra A.'nın arkadaşları da olay yerine geldi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Esra A.'nın cesedi cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenaze aracına konularak Yenibosna'daki İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek