Reklam
  • Reklam
TORBALI’NIN YENİ BİR BULVARI OLUYOR

TORBALI’NIN YENİ BİR BULVARI OLUYOR

İzmir’in en hızlı gelişen ilçesi Torbalı meydanlarından sonra yeni bulvarları ve yürüyüş yolları ile dikkatleri çekiyor.

06 Mart 2019 - 11:03

İzmir ve çevre ilçelerden yoğun göçün  yaşandığı  Torbalı’da  yeni meydanlar, yürüyüş yolları, çocuk parkları ve  bulvarlar yapılıyor.

Torbalı belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Işıl Işıl Torbalı”  sloganıyla başlattığı çalışmalarda ilçeyi özel uygulamalarla aydınlatırken,  bulvarlar serisine de devam ediyor. Belediye  Başkanı  Adnan Yaşar  Görmez  ilçenin yeni bulvarı olması beklenen İbrahim Kesici Caddesinde incelemelerde  bulundu.  Torbalı Belediyesi,800 metre uzunluğundaki   cadde de, 20 metre genişliğinde bulvar çalışması yapacak. Yolun sağında ve solunda uzanacak  kaldırıma 8 bin metre kare kilit taşı döşenecek. Kaldırımın tamamlanmasının ardından dökülecek 4 bin ton sıcak asfalt ile bulvar son halini alacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaklaşık 1 hafta sürecek olan çalışmasının ardından İbrahim Kesici Caddesi Muratbey Mahallesi Ertuğrul Mahallesi’ndeki Sadık İleri Bulvarı  gibi olacak.    

BAŞKAN GÖRMEZ “KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

Torbalı’nın hızla büyüdüğünü, yaptıkları planlı çalışmalar ile bu büyümeye ayak uydurduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 5 yılda 175 bin ton asfalt ile 300 bin metre kare kilit taşı döşeyerek büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Muratbey Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı İbrahim Kesici Caddesi’ne kaldırım ve asfalt çalışması, aydınlatma, ağaçlandırma  ile farklı bir görünüm vereceklerini dile getiren Başkan Görmez, “İlçe genelindeki yollarımızın bakımını titiz bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşımızın rahat etmesi için 5 yılda asfalt dökme ve kilit taşı döşeme işinde tarih yazdık. Mevcut yollarımızı da tadilata alıp, modern bir görüntüye kavuşturuyoruz. Yapılan kazı çalışmaları ile kötü bir hal alan İbrahim Kesici Caddesi’ni ilçenin en güzel bulvarlarından birisi haline getireceğiz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa sürede hizmete açacağız” diye konuştu.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti