Reklam
  • Reklam
TOKİ’ DEN ALİAĞA’YA 5 BİN KONUT

TOKİ' DEN ALİAĞA'YA 5 BİN KONUT

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Dilek Gülboy ve yönetimi ziyaret etti.

06 Mart 2019 - 10:37

Bugüne kadar yardıma muhtaç birçok aileye çeşitli yardımlarda bulunan ve başarılı öğrencilere burs imkânı sağlayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi Yönetimi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı dernek binasında ağırladı.

TOKİ’DEN ALİAĞA’YA 5 BİN KONUT

Dernek yönetiminin TOKİ hakkındaki sorularını yanıtlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Son yıllarda Aliağamızda ciddi bir konut sorunu yaşanıyor. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Aliağamızın konut sorununa bir nebzede çözüm üretebilecek kararlar alındı. TOKİ aldığı karar doğrultusunda Aliağamızda 5 bin konutluk bir projeyi hayata geçirecek” dedi.

ALİAĞA’YA 301 YATAKLI A SINIFI YENİ DEVLET HASTANESİ

Başkan Serkan Acar, Aliağa’ya yapılacak olan meslek hastalıkları hastanesi ve yeni devlet hastanesi hakkında da bilgiler verdi. Başkan Serkan Acar, “Dokuz Eylül Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde Aliağamıza Türkiye’nin dördüncü meslek hastalıkları hastanesini kazandıracağız. Temel atma hazırlıklarını yaptığımız meslek hastalıkları hastanesi 2019 yılı sonunda vatandaşlarımızın hizmetine açılacak. Meslek hastalıkları hastanesinin yanı sıra Aliağamıza 301 yataklı A sınıfı yeni bir devlet hastanesi kazandırılacak. Hastane projelerin hayata geçmesi ile birlikte Aliağamızda sağlık sorunu çözüme kavuşacak. Hastalarımız tedavi için Aliağa dışına gitmek zorunda kalmayacak ” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE EN MODERN HAYVAN BAKIMEVİ ALİAĞA’DA AÇILACAK

Başkan Serkan Acar ayrıca sokak hayvanları için yakın bir zamanda Çıtak bölgesinde Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan barınağı ve bakımevinin de tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

GÜLBOY’DAN BAŞKAN SERKAN ACAR’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Dilek Gülboy, her zaman yanlarında olan Başkan Serkan Acar’a derneğe sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti. Gülboy, “Şahsım ve derneğim adına size teşekkür ediyorum. Beş yıl boyunca her isteğimize cevap verdiniz. Hiçbir zaman geri çevirmediniz. Derneğimize büyük katkılarınız oldu” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek