Reklam
  • Reklam
"TEDBİRİMİZİ ALMAMIZ LAZIM"

"TEDBİRİMİZİ ALMAMIZ LAZIM"

05 Mart 2019 - 13:44

BAY KEMAL'IN AKLI BUNLARI ALIR MI?

Bu Bay Kemal'in aklı bunları alır mı? Almaz. Bu biliyorsunuz meşhurdur. Kağıthane'ye Kağıttepe diyen bir adamdır. Tanımaz İstanbul'u bilmez. Yahu dün de buraya gelmiş, burada salon toplantısı mı yaptı? Meydana çıkamaz ki... Neymiş adayı burayı çok iyi tanıyormuş. Yahu tanısa ne yazar? Tanımak değil iş yapmak iş. Benim adayım da bu belediyede bir yıl belediye başkan yardımcılığı yaptı. Ve şimdi de inşallah İstanbul'da İl Kadın Kollarımızın başkanlığını yapan, şimdi de burada bu göreve işte kadın eli diyoruz ve Şeyma kardeşimi buraya gösteriyoruz. Burada hanım kardeşlerimin çok çalışması lazım.

ANADOLU YAKASI'NIN EN BÜYÜK ŞEHİR HASTANESİNİ KURUYORUZ

Burada İsmail Erdem kardeşimizle beraber çok iyi hizmetler yaptık. Şimdi size her şeyden önce 400 yataklı devlet hastanemizi yaptık mı? Ama biz bunu yeterli bulmadık. Şimdi size Anadolu Yakası'nın en büyük şehir hastanesini kuruyoruz burada. 3 bin yataklı olacak. Bir tanesi Sancaktepe'de bir diğeri de Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de. O da şimdi inşaatı devam ediyor. 3 bin yataklı orası. İstanbulumuzu daha da güçlendireceğiz.

TEDBİRİMİZİ ALMAMIZ LAZIM

İlçemizde vatandaşlarımızın tapu sorunu vardı. Yüzde 95 oranında çözdük mü? Çözdük. Toplam 3 bin 163 parselde 5 bin 744 Sancaktepelinin tapularını teslim ettik. Hilal ve Fatih Mahallelerinde devir işlemleri devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda 23 ilçede 65 bin 399 adet riskli yapı tespit ettik. Allah göstermesin Kartal'da yaşadığımızı bir yerlerde de yaşayabiliriz değil mi? Tedbirimizi almamız lazım. Riskli konut ve iş yerinin yıkımını yaptık. Ben buradan Sancaktepeli kardeşlerime sesleniyorum. Ne olur bize yardımcı olun... Bak kiranızı, her şeyinizi veriyoruz vereceğiz. Hak sahiplerine 1 milyar 440 milyon liralık kira yardımı yaptık. Yeter ki bu evler boşalsın, biz de orayı yıkalım. Ve gönüllülük esasına dayalı olarak sağlam konutlara halkımızı taşıyalım.

PARAYI MEHMETÇİK VAKFI'NA VERECEĞİM

Ataşehir bir soygun yeri oldu. Her türlü alavere, dalavere, her şey var. Niye? Çünkü Bay Kemal'de de yalan var. Bana ve aileme iftira attı mı? Attı. Şu anda diğer kazandıklarım hariç sadece bu meşhur onun Man Adası diye tutturduğu yalanı vardı ya. Oradan mahkemelerden 2.5 milyon kazandım. Henüz parayı almadım. Şimdi yargıya gitti Bay Kemal. Ama tabi bir sandık kurdular, CHP'li milletvekilleri her ay maaşından 5'er bin lira veriyorlar Bay Kemal'i kurtarmak için. Ben de dedim ki, bu parayı tahsil ettiğim zaman Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.

ADAM HALA YPG'Yİ SAVUNUYOR

(Kılıçdaroğlu) Adam hala YPG'yi PYD'yi savunuyor. Yani oradan füzeler attılar, bizim insanlarımız şehit oldu. Adam hala bunları kabullenmiyor. Niye? Bu adam şu anda terör örgütleriyle beraber değil mi?

GELİN BU OYUNU BOZALIM

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Türkiye'de Doğu Anadolu Bölgesi var, Güneydoğu Anadolu Bölgesi var, Karadeniz Bölgesi var, Akdeniz Bölgesi var, Orta Anadolu Bölgesi var, Ege Bölgesi var, Marmara Bölgesi var. Ha bu adam o partiye eş başkan. Sen Kürdistan'ı çok seviyorsan Kürdistan Kuzey Irak'ta. Haydi defol oraya git. Kürt kardeşlerime de sesleniyorum. Gelin bu olayı bozalım.

FİYATLARI YARIYA İNDİ

Bak şimdi ne diyor? Biz sebze meyve fiyatlarında terör estirdiler ya. Ben de kabineyi topladım dedim ki, bu fiyatları indirmemiz lazım, tanzim satış yerleri kuralım ve oradan bunları satmaya başlayalım. Ve bir anda fiyatları yarı yarıya indirdik mi? Vatandaş bize teşekkür ediyor. Bay Kemal diyor ki kuyruklar oluşmaya başladı diyor. Bay Kemal, bunlar yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu varlık. Ama sen hastanelerde o sırada bekleyen hastaları gördük değil mi? Bay Kemal SSK Genel müdürüyken ölüler rehin alınıyordu. 9 kez seçim kaybetti hala koltuğu bırakmıyor. Bu dünyanın hiçbir yerinde yok. Koltuğu çok seviyor, sayın Baykal'ı da böyle aldattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti