Reklam
  • Reklam
Süper Toto Süper Lig’inde Derbi Heyecanı

Süper Toto Süper Lig'inde Derbi Heyecanı

Türk futbolunun iki dev çınarı olan Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda, 17 Mart Cumartesi günü saat 19'da başlayacak olan mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.

16 Mart 2018 - 14:11 - Güncelleme: 16 Mart 2018 - 15:01

Süper Toto Süper Ligi 26. haftasından, Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda ağırlayacak. 

İki takım arasında oynan maçlar oldukça heyecanlı ve bazen futbol konuşulan bazen de futbol dışı olayların meydana gelmesinden dolayı maçın önüne geçebilecek , tansiyonu yüksek bir maç bekliyor futbol severleri.

Son yıllara baktığımızda Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'a karşı oynadığı maçlarda yenilmedi. Yarın oynanacak olan karşılaşmada Fenerbahçe'nin mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkması bekleniyor. Çünkü olası bir puan kaybında sarı lacivertliler şampiyonluk yarışından ağır darbe alacak. Geriye kalan 8 haftada olası bir puan kaybında Aykut Kocaman'ın öğrencilerinin işi oldukça zor olacak.

Galatasaray ise lider olarak gideceği Kadıköy'e puan ve puanlar almak için gidecek. Liderliğini korumak ve kalan 8 haftada şampiyonluk yolunda darbe almadan geriye kalan maçlarını kazanıp ipi göğüslemek istiyecektir.

İki takımın sakat ve cezalı oyuncularına bakarsak, Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok ve Cedric Carrasso derbide forma şansı bulamayacak oyuncular.Ayrıca geçen hafta Konyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Mariano da Fenerbahçe derbisinde görev alamayacak bir diğer oyuncu olacak.

Fenerbahçe'de ise Yiğithan Güveli,Vincent Janssen ve İsmail Köybaşı sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak olan oyuncular. Kart cezalısı oyuncunun olmadığı sarı lacivertli ekipte, Roberto Soldada,Hasan Ali Kaldırım sarı kart sınırında olan oyuncular.

Sarı lacivertlilerde Giuliano maça damgasını vurabilecek oyuncu olması beklenirken,Fatih Terim'in öğrencilerinde ise Gomis attığı 25 gol ile sarı kırmızılıların en büyük kozu olması futbolseverler tarafından bekleniyor.

Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan derbinin hakemi Bülent Yıldırım  olarak açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti