Reklam
  • Reklam
SÜLEYMAN SOYLU’ DAN ALPER TAŞ’A…

SÜLEYMAN SOYLU’ DAN ALPER TAŞ’A…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Millet İttifakı'nın Beyoğlu Belediye Başkan adayı Alper Taş'a sosyal medya üzerinden tarihi bir cevap verdi.

27 Mart 2019 - 09:58

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile bağlantılı isimlerin Millet İttifakı'nın aday listelerinde olduğunu belirtmiş ve seçilmeleri halinde gerekenin yapılacağını aktarmıştı.

APO'NUN RESMİ ÖNÜNDE KONUŞAN ŞAHIS

CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş hakkında konuşan Süleyman Soylu; ''Alper Taş denilen bir adam var Beyoğlu'nda. Apo'nun resmi önünde, bilmem ne akademisinde orada kendi ideallerini, kendi anlayışını anlatan bir adam var. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bunların zikri de fikri de bellidir. Türkiye'nin huzurunu almak istiyorlar elinden. Bu kadar açık ve net."ifadelerini kullanmıştı.

İşte Alper Taş'ın Abdullah Öcalan'ın posteri önünde konuşma yaptığı o kare:

Bunun üzerine Alper Taş Süleyman Soylu'ya, "@suleymansoylu benim Kandil’de Akademi’de konuşma yaptığımı ispat edersen, hemen Beyoğlu Belediye Başkanlığı adaylığından istifa edeceğim. İspat edemezsen sen İçişleri Bakanlığından istifa edecek misin ?" diye yazdı.

APO'NUN UŞAĞI ALÇAK

Bu paylaşımın ardından ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Alper Taş'a cevap vererek, "Cizre'de, çukur olaylarında PKK'nın, eli kanlı akademilerine ismini verdiği Mahsun Korkmaz'ın ve Apo'nun fotoğrafı önünde poz veren ALÇAK mı söylüyor bunu?

Apo’nun uşağı!" ifadelerini kullandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı