Reklam
  • Reklam
SOYLU’ DAN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

SOYLU' DAN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Soylu, ''Şu ana kadar hiç bir provokasyon bulgusuna rastlanmadı. Terör örgütlerine aralarına mesafe koyacaklar. Bana sorsalardı gitmemelerini önerirdim.'' fadelerini kullandı.

24 Nisan 2019 - 09:16

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırıda bulunulmasının ardından CHP tarafından yapılan "Haber verildi." ve "Bilgilendirildi." şeklindeki açıklamalara ilişkin, "Muhtarın bilgisi ve haberi olduğunu söylüyor, muhtar açıklama yapıyor 'Haber yok.' diyor. Ailenin bilgisi olduğu söyleniyor, aile açıklama yapıyor, 'Bizim bilgimiz yoktur, artık bizi rahat bıraksın, biz dua etmek istiyoruz.' diyor. 'Elde sopalar vardı.' diyor, sopalarla ilgili kimsenin bir bilgisi, görgüsü veya böyle bir değerlendirme yok. İnanın bir yalan rüzgarı ile karşı karşıyayız. Ben bu yalan rüzgarından yoruldum." dedi.

Soylu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un, TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verdiği resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YSK'nin İstanbul seçimlerine ilişkin kararları sorulan Soylu, "YSK'nin bir kararla birlikte bu itiraza konu olan meselelerin araştırılması ve bunlarla ilgili yapılacak birtakım değerlendirmelerin önemli olduğunu düşünüyorum. O, YSK'nin kararı. Araştırmaların sonucu ne çıkacak hep beraber göreceğiz." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti