Reklam
  • Reklam
SOYLU: “ALİ ASLAN’IN EMRİNDEYİM”

SOYLU: “ALİ ASLAN’IN EMRİNDEYİM”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Bayraklı sevgi yolunda toplanan binclerce vatandaşa ve partililere seslendi. Bakan Soylu, Ali Aslan'ın emrinde olduğunu belirterek binlerce Bayraklılının gönüllerini fethetti.

12 Mart 2019 - 11:30

Bayraklı Sevgi yolunda düzenlenen mitinge İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, Cumhur İttifakı’nın Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP Bayraklı ilçe teşkilatlarının üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"CHP SAHTE ATATÜRKÇÜLÜK YAPIYOR”

Sevgi Yolu’nda yapılan mitingin geç saatte olmasına rağmen binlerce kişi ellerinde Türk bayraklarıyla alanı doldurdu. Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan kürsüye eşi Makbule Aslan ve çocuklarıyla birlikte çıktı. Gencinden yaşlısına binlerce kişinin katıldığı mitingde konuşan Ali Aslan CHP’nin sahte Atatürkçülük yaptığını söyledi. Aslan “İzmir ve Bayraklı ‘ya hizmeti gerçek Atatürkçü olan bizler getireceğiz. Dava parti ya da Ali Aslan davası değil, dava çocuklarımızın geleceğinin davasıdır. Sahte Atatürkçülükle hizmet verilemez.  31 Mart akşamı çocuklarımızın, kaderi ile ilgili imtihan günüdür Bayraklı bu imtihanı geçecektir. Ben buna inanıyorum” dedi.

“BAYRAKLI’YA YAKIŞAN BİRISİ…”

Sahneye büyük bir coşkuyla çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ali Aslan’a oy istedi. Ali Aslan’dan büyük övgü ile bahseden Soylu, “Aslan namuslu dürüst, işinin ehli ve Bayraklı’ya yakışan birisi. Bayraklı’da güçlü bir değişime imza atacağına inanıyorum.” Dedi. Süleyman Soylu, Ali Aslan’ın “emrindeyim emrindeyim emrindeyim” diyerek arkasında olduğuna vurgu yaptı.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Türk bayrakları ile kendisini dinleyen kalabalığa seslenen Bakan Soylu, HDP'li belediyelere kayyum atandığını belirterek, "Dediler ki, 'biz de büyükşehirlerinize nifak tohumu atalım da görün bakalım.' Kılıçdaroğlu çok büyük bir tezgahı ortaya koymaktadır. PKK'yı aynı FETÖ gibi belediyelere sızdırıp, insanları tedirgin edip yarın çok büyük çatışma ve kaosun önünü açmaktadır" diye konuştu.

“ALMAYA DEĞIL VERMEYE GELDIK”

İzmir'i İzmirlilerin kurtaracağını, kendinin hizmetkar olacağını belirten Nihat Zeybekci, vatandaşlara, "İzmir'i almaya değil kendimizi vermeye geldik. Tüm bu sorunlar 1 Nisan'dan itibaren en kısa sürede İzmir'in gündeminden kalkacak. Siz şehrinize sahip çıkın, oyunuzu İzmir'e, kentinizin geleceğine verin" dedi.

Soylu, programın ardından vatandaşların arasına girerek onlarla selamlaştı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek